Αυτή την στιγμή μόνο κοντράρεται…

Γαλατάσαραϊ – Αντάλιασπορ (25/12/2021, 15:00) Τουρκία Super Ligi.

Για να είμαστε δίκαιοι με το… άθλημα του στοιχήματος, αν θέλουμε να αναμιχθούμε σήμερα με σημείο στο Γαλατάσαραϊ – Αντάλιασπορ, ο άσσος κοντράρεται μόνο και μόνο λόγω απόδοσης. Κι ας έχει ο προπονητής των γηπεδούχων, ο Φατίχ Τερίμ εξαιρετική παράδοση απέναντι στην ομάδα της Αττάλειας  με 14-6-0 στην καριέρα του.

Η Γαλατά μπορεί να ήταν καλύτερη της Ντεμίρσπορ στο α’ ημίχρονο στα Αδανα, αλλά δεν πέτυχε γκολ. Το β’ ξεκίνησε με το αριστερό, δέχτηκε δύο γκολ στα πρώτα 13 του λεπτά, χωρίς έκτοτε να μπορέσει να κάνει το παραμικρό, χάνοντας έτσι το παιχνίδι (0-2). Δίκαια. Είναι η χειρότερη σεζόν της ιστορίας της σε αντίστοιχο σημείο του πρωταθλήματος, κατρακυλώντας στην 12η θέση με επτά ματς χωρίς νίκη. Όλα αυτά με την γκρίνια και την πίεση που υπάρχει.

Από την άλλη η Αντάλιασπορ μπορούσε να είχε «καθαρίσει» τη νίκη από το α’ ημίχρονο της φιλοξενίας της Κασίμπασα (1-0 στο 38’, είχε και δοκάρι νωρίτερα), δεν το έκανε, επίλεξε σταδιακά στο β’ μέρος να οπισθοχωρήσει για να κρατήσει το προβάδισμα και το πλήρωσε αφού ισοφαρίστηκε στο 92’ (1-1). Για πρώτη φορά από την στιγμή που ανέλαβε ο κόουτς Σαχίν έμεινε σε δεύτερη διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη. Δύσκολα, πάντως, το… κόβουμε να μην σκοράρει σήμερα.

Εν κατακλείδι ο άσσος της Γαλατά κοντράρεται. Για όσους θέλουν να παίξουν πιο βατά το αμφίσκορο κοστολογείται στο 1,84 της Novibet και αποτελεί επιλογή.