Ασος, αλλά όχι “καθαρός”, στο Χάλιφαξ

Χάλιφαξ – Κινγκς Λιν (14/12/2021, 21:45), Νάσιοναλ Αγγλίας

 

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση στο Χάλιφαξ του δυτικού Γιόρκσαϊρ, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Κινγκς Λιν και με νίκη περνάει, έστω και προσωρινά, στην κορυφή του πίνακα – όπου θα υστερεί στην ισοβαθμία με την Τσέστερφιλντ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από επαγγελματικό διπλό επί της Βέλντστοουν, 1-0 με πέναλτι του Γουόρμπαρτον από το 35’, σε ακόμα ένα εκτός που δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα.

Καλό το ρεπορτάζ της, δεν επηρεάζει η απουσία του μέσου Αλεν, «δυνατές» οι επιστροφές στο αρχικό σχήμα του Ουαλού μέσου Τζέικ Βέιλ και του έμπειρου ακραίου Γουντς (12/1). Tέσσερα Goal+Over στα έξι τελευταία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Βοηθούν στο σκορ οι “linnets”

 

Η Κινγκς Λιν είναι η δεύτερη πιο… δυνατή υποψήφια για απευθείας υποβιβασμό, μετά την ουραγό Ντόβερ, την οποία και νίκησε το Σάββατο, 2-1 εντός, στην πρώτη της νίκη μετά από οκτώ διαδοχικές ήττες.

Ο νέος τεχνικός Τόμι Γουίντρινγκτον ανέλαβε το αδύνατο, ωστόσο η πρόσληψη του περισσότερο έγινε για να οδηγήσει την ομάδα με ηρεμία στην χαμηλότερη κατηγορία. Βέβαια, το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με νίκη και ορισμένοι άρχισαν να βλέπουν μέχρι και… όνειρα παραμονής, η αλήθεια ωστόσο είναι ότι με υπάρχον ρόστερ, οι linnets, δεν πρόκειται να αποφύγουν… το μοιραίο.

Με την ψυχολογία που ανέκτησαν οι “linnets”, ωστόσο, από τον πρόσφατο άσο, μπορούν να βάλουν δύσκολα στο φαβορί της αναμέτρησης, που σε κάθε περίπτωση είναι η Χάλιφαξ. Τρία Over 4.5 στα πέντε πιο πρόσφατα ματς των φιλοξενούμενων.

Υπό αυτό το πρίσμα, αποκτά αξία ο άσος, σε combo είτε με το Over (1.90-2.00), είτε με το Goal/Goal (3.30-3.40), με τo δεύτερo συνδυασμό σε σαφώς μεγαλύτερη απόδοση. Από κοντά, βέβαια και το σύνηθες στα φετινά παιχνίδια τους «Goal&Over», επίσης σε πολύ υψηλές τιμές (2.50-2.65)!