Από τη Ρώμη με αγάπη

Από τη Ρώμη με αγάπη

Από τη Ρώμη (και όχι μόνο…) με αγάπη οι σημερινές επιλογές της στήλης. Με την επισήμανση, βέβαια, πως το… μάτι πρέπει να είναι καρφωμένο στον υπολογιστή μέχρι την έναρξη των ματς. Ο λόγος έχει ονοματεπώνυμο: covid-19. Τα δεδομένα σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που νοσούν αλλάζουν ώρα με την ώρα και είναι ικανά να αλλάξουν τις ισορροπίες. Πάρτε για παράδειγμα τη χθεσινή αναμέτρηση της Σαλερνιτάνα με τη Λάτσιο. Το μεσημέρι έγινε γνωστό πως οι γηπεδούχοι με το ζόρι συμπληρώνουν ενδεκάδα. Το διπλό άρχισε να πέφτει κι επιβεβαιώθηκε με όλους τους πιθανούς τρόπους: σκέτο διπλό, διπλό και no goal, διπλό και over 1.5, διπλό και over 2.5. Όλα αυτά μετά τις 12 το μεσημέρι κι ενώ το ματς άρχιζε στις επτά… Συνεπώς, αυτή την εποχή, το ρεπορτάζ covid είναι η βασικότερη πληροφορία που πρέπει να έχει κάποιος για να επιλέξει ένα ματς ή όχι.

Από τη Ρώμη με αγάπη

Πάμε στα σημερινά και στις επιλογές… από τη Ρώμη με αγάπη. Ο λόγος για την αναμέτρηση της Ρόμα με την Κάλιαρι, όπου οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρές απουσίες στην άμυνα. Ιμπάνιεθ και Κριστάντε είναι τιμωρημένοι, ο Σμόλινγκ αμφίβολος. Ο Μουρίνιο ανακοίνωσε πως θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 και όχι με το σύνηθες 3-5-2. Ακριβώς λόγω των απουσιών στα μετόπισθεν. Αυτό αφήνει περιθώρια για να σκοράρει η Κάλιαρι, με το combo 1 και GG να το βρίσκουμε σε τιμές τριπλασιασμού (στην Betshop). Επισημαίνουμε εδώ ότι οι 4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της Ρόμα με την Κάλιαρι για τη λίγκα είχαν συνολικά 20 τέρματα!

Γκολ μέχρι το 30΄

Νωρίτερα, στις 16:00, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Βενέτσια – Έμπολι, των ομάδων δηλαδή που ανέβηκαν φέτος στη Serie A. Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια γι΄ αυτό το ματς είναι αυτή: και οι 3 φετινές αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων που μόλις προβιβάστηκαν στην Α’ Ιταλίας, έληξαν με νίκη του φιλοξενούμενου. Το πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι άλλο: τα 4 από τα 6 τελευταία τέρματα της Βενέτσια στο πρωτάθλημα ήρθαν στο πρώτο ημίωρο των αγώνων. Την ίδια στιγμή, από τις αρχές Δεκεμβρίου, η Έμπολι έχει δεχθεί 7 γκολ στο πρώτο ημίωρο των παιχνιδιών της. Συνεπώς όσοι αρέσκονται στο ρίσκο και «κυνηγούν» τα γκολ ημιχρόνου, το συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να τους απασχολήσει. Η απόδοση στο 3,65 (Betshop).