Απογοητευμένη και… λειψή

Μόλντε – Σάντεφιορντ (11/7/2021, 18:00), Α’ Νορβηγίας

Η ήττα προ δεκαπενθημέρου στο «ΑΚΕΡ» από την Μπόντο Γκλιμτ είναι προφανές ότι έκοψε τα πόδια των παικτών της Μόλντε, οι οποίοι λίγες μέρες αργότερα, παραδομένοι στην απογοήτευση, γνώρισαν ντροπιαστική ήττα στο Ντράμεν, 6-0 από την Στρόμσγκοντσετ, με τον Ερλινγκ Μόε από εκεί που έκανε σχέδια κα κατάκτηση του πρωταθλήματος, να πρέπει να απολογηθεί στους οπαδούς των «μπλε» για το πρόσφατο κάζο… Σήμερα, με την ανάγκη από τη μία να δώσει μια χαρά στους οπαδούς της και με τον κίνδυνο από την άλλη να χάσει ακόμα και την 2η θέση από την Βίκινγκ που την ακολουθεί φουριόζα, υποδέχεται την Σάντεφιορντ, η οποία μπορεί να μην έχει σωθεί ακόμα τυπικά, ωστόσο, με οκτώ βαθμούς να την χωρίζουν από την «επικίνδυνη»  14η θέση, δεν πρόκειται και να κινδυνεύσει. Ανηφορίζει στο Μόλντε για να παίξει απελευθερωμένη από το άγχος, αφού μια ήττα από την προπέρσινη πρωταθλήτρια είναι εντός προγράμματος και αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη.

«Γυμνή» από το κέντρο και πίσω

Η Μόλντε θα πρέπει να αγωνιστεί σήμερα χωρίς τον έναν βασικό της στόπερ, αφού ο Μπιέρνμπακ (23/3) είναι τιμωρημένος, ενώ κάρτες έχει μαζέψει και ο αναντικατάστατος στον άξονα Χουσάιν (23/2). Η τελευταία απουσία σε συνδυασμό με εκείνη του αμυντικού χαφ Χέσταντ (16/2) αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο την γηπεδούχο, η οποία ούτως ή άλλως δεν είναι καλά εσχάτως κι έχει δεχτεί γκολ σε πέντε από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Προς αποφυγή ο άσος σε τόσο μικρές τιμές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η εκτός έδρας συμπεριφορά της Σάντεφιορντ δικαιολογεί την «κόντρα» της έδρας.

Ματς… καρφί για Over 3.5, θα μεγαλώσουμε ρίσκο και απόδοση, επιλέγοντας να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, σε αποδόσεις πέριξ του τριπλασιασμού.