Αξία στο 4.50!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αστον Βίλα (10/1/2022), Κύπελλο Αγγλίας (3ος γύρος)

Η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο Μάντσεστερ την Αστον Βίλα για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας σε νοκ άουτ αναμέτρηση, στην οποία η πρόκριση θα κριθεί είτε στην κανονική διάρκεια του αγώνα, είτε στο έξτρα ημίωρο, είτε από την άσπρη βούλα.

Οι «χωριάτες» έχουν κάνει ήδη τη ζημιά φέτος στους «κόκκινους διαβόλους» στην Πρέμιερ, 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» στις 25 Σεπτεμβρίου. Πλέον, με τον Στίβεν Τζέραρντ στον τιμόνι τους έχουν γίνει μια από τις πιο απειλητικές… μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος και φυσικά θέλουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση επί ενός τόσο ισχυρού αντιπάλου, μέσα στο… σπίτι του! Τον τρόπο τον ξέρουν, τον εφάρμοσαν πρόσφατα..

Καζάνι που βράζει

 Το εσωτερικό της Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή είναι λίγο πριν το… μπαμ! Η ομάδα δεν τραβάει, σενάρια κυκλοφορούν για παίκτες που είτε είναι υπό παραχώρηση, είτε θέλουν οι ίδιοι να φύγουν από το κλαμπ, και, γενικά, η τελευταία ήττα στο Μάντσεστερ από την Γουλβς (1-0 στις 3/1 σε ματς που και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι) έβγαλε στην επιφάνεια πολλά προβλήματα που τόσον καιρό ήταν καλά κρυμμένα κάτω από το χαλί…

Πλέον, με το Κύπελλο να αποτελεί διέξοδο σε μια χρονιά που δείχνει να πηγαίνει χαμένη, μια πιθανή ήττα κι ο αποκλεισμός, θα προσέθεταν άλλο ένα τεράστιο πρόβλημα στην δυσλειτουργική ούτως ή άλλως Γιουνάιτεντ. Και ο σύλλογος δεν  φαίνεται έτοιμος να βγάλει αντίδραση άμεσα. Συνεπώς, πάνω απ’ όλα η νίκη απόψε, με όποιο τρόπο, με όποιο κόστος, σε ένα ματς που δείχνει ροντέο… πριν καν αρχίσει.

Και οι δύο ομάδες θα έχουν τις απουσίες τους, και οι δύο προπονητές δεν αναμένεται να χρησιμοποιήσουν τα «δεύτερα», αφού αμφότερες μπορούν να διεκδικήσουν πολλά αν φτάσουν μακριά στο θεσμό.

Με την εικόνα της Γιουνάιτεντ στα τελευταία αλλά και με τους «χωριάτες»… παρόντες σε πολλά παιχνίδια – γκραν γκινιόλ, βασική επιλογή θα αποτελέσει το combo Goal&Over σε απόδοση 2.15 από τη Novibet.

Από κει και πέρα, θεωρούμε ότι τελικά θα επικρατήσει η γηπεδούχος, συνεπώς, σε επίπεδο περισσότερο fun bet, θα… τιμήσουμε με μικρότερα πονταρίσματα το συνδυαστικό στοίχημα 1&Goal σε απόδοση 3.45 στον Stoiximan, κι εκτιμώντας ως πιθανά σκορ τα 2-1 και 3-1, μερικά ψιλά θα πάνε και στα multiscores «2-1, 3-1 ή 4-1» σε απόδοση 4.50  από την Betshop.