Ανεβαίνει 3η η Στόκπορτ

Στο «Edgeley Park» η Στόκπορτ υποδέχεται την Ιστλιχ (21:45), με τη γηπεδούχο να είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης.

Οι «hatters» του Ντέιν Τσάλινορ προέρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες (τρεις στο πρωτάθλημα και δύο στο FA T rophy, πρώτη φορά τέτοιο σερί στη φετινή σεζόν) και δείχνουν αποφασισμένοι να περάσουν ακόμα και στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το αποψινό.

Από την άλλη, η Ιστλιχ που εσχάτως δείχνει να κάνει… κοιλιά, προέρχεται από δύο κολλητές ήττες από Χάλιφαξ στο πρωτάθλημα και Νοτς Κάουντι στο FA Trophy και γενικά στις εξόδους της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής που, συνήθως, έχει στην έδρα της.

Καταρρέει στα εκτός

Μάλιστα, η φιλοξενούμενη έχει χάσει στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξορμήσεις της στην κατηγορία, έστω κι αν το πρόγραμμά της ήταν δύσκολο, ενώ, όποτε απομακρύνεται από το «Silverlake» δυσκολεύει και η σχέση της με τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι Σάρτσεβιτς (10/2), Κράνκσοου (13/8), Μέιντεν (20/9) και Κουΐγκλεϊ (12/4) έχουν πάρει τη γηπεδούχο από το χέρι και την οδηγούν με ασφάλεια στις θέσεις κορυφής. Αυτό πιστεύουμε ότι θα συμβεί και σήμερα, κόντρα σε μια καλή αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων, αντίπαλο.

Αναμενόμενα μικρός ο άσος, εύκολα όμως συνδυάζεται με το combo 1+Οver σε απόδοση 2.15 από την Βet365.