Αλλαγή τεχνικού στην Πλίμουθ

Μ.Κ. Ντονς – Πλίμουθ (8/12/2021, 21:45), Λιγκ1

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της μεσοβδόμαδης εμβόλιμης στη Λιγκ1 έρχεται από το Μπάκιγχαμ, εκεί που κοντράρονται οι Ντονς με την Πλίμουθ. Σοκ στη φιλοξενούμενη με την άμεση φυγή του τεχνικού Λόου, ο οποίος ξεκινά άμεσα στην άσκηση των νέων του καθηκόντων στην Πρέστον και την πιο… γκλαμουράτη Τσάμπιονσιπ, αφήνοντας τους «πράσινους» με υπηρεσιακό τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Στίβεν Σουμάχερ.

Αγνωστο το πόσο και πως θα επηρεάσει αυτή η απότομη αλλαγή την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, η οποία, πριν την πρόκριση επί της Ρότσντεϊλ στο Κύπελλο (2-1 εκτός), μετρούσε τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχει… ξεπέσει στην 6η θέση. Παραμένει ωστόσο εντός της ζώνης των μπαράζ ανόδου, όπως και η 7η γηπεδούχος, με δύο πόντους λιγότερους από την φιλοξενούμενη (36 β. η Πλίμουθ, 34 β. οι Ντονς).

 

Μαρς για Over στο Μπάκιγχαμ

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας πίσω από την πρωτοπόρο Ρόδεραμ με 37 γκολ ενεργητικό σε 19 αγωνιστικές (οι «millers» έχουν 39 γκολ, αλλά σε 20 ματς) και δεν είναι τυχαίο ότι τα έξι στα εφτά από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια στο «mk stadium» σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Τρόφι) εμφάνισαν Over! Τα τέσσερα εξ αυτών Goal+Over 3.5!

Kαι η Πλίμουθ έρχεται από τρία σερί Over και συνολικά πέντε στα έξι πιο πρόσφατα, ενώ, Goal+Over εμφανίστηκε σε δύο από τις τρεις τελευταίες της εξορμήσεις. Yπάρχουν οι προϋποθέσεις, βοηθούντος και του καιρού, να επαληθευτεί το combo Over+Goal που κυκλοφορεί σε αποδόσεις μεγαλύτερες του διπλασιασμού.