Έχει γίνει ευάλωτη…

Εστορίλ – Αρούκα (27/01/2022, 22:15) Πορτογαλία Α’ κατηγορία εξ αναβολής.

Η Εστορίλ των προηγούμενων μηνών θα μπορούσε κάλλιστα να υποστηρίξει αυτές τις τιμές του άσσου, αλλά με τα τωρινά δεδομένα έχουμε τις αμφιβολίες μας.

Η ομάδα του Μπρούνο Πινέιρο βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση και έχει υποχωρήσει αρκετά στην κατάταξη, ούσα πια 7η στην Primeira Liga και εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Γνώρισε την ήττα στην έδρα της Γκιμαράες με 3-1, αν και βρέθηκε να προηγείται με 1-0 μέχρι το 60ό λεπτό. Από εκεί και πέρα τα έχασε. Τέσσερις διαδοχικές ήττες (τρεις στο Πρωτάθλημα, μία στο Κύπελλο) και πέντε ματς διαδοχικά χωρίς νίκη (0-1-4), στο χειρότερο αρνητικό σερί της στη σεζόν.

Από την άλλη η Αρούκα αποτέλεσε σκληρό καρύδι για την Μπενφίκα (0-2) κι αν δεν έχανε πέναλτι στο 41’ τα πράγματα ίσως να εξελίσσονταν διαφορετικά. Ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο, αλλά το προηγούμενο ματς της έδωσε ψυχολογία, αφού είδε ότι μπορεί να κοντράρει ολόκληρη Μπενφίκα.

Δεν γνωρίζουμε αν θα πάρει αποτέλεσμα η Αρούκα, αλλά ένα γκολ μπορεί να το βρει απέναντι στην πρόσφατα ευάλωτη άμυνα της Εστορίλ. Στο διπλασιασμό (2,00) η απόδοση στο αμφίσκορο της bet365.