Με φόρα οι Ουαλοί

Ρέξαμ – Μπόρεχαμ (8/3/2022, 21:45), Νάσιοναλ Λιγκ

Στο Racecourse της Ουαλίας η Ρέξαμ φιλοξενεί την Μπόρεχαμ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την ερασιτεχνική Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας.

Οι Ουαλοί είναι στην καλύτερή τους φάση από την αρχή του πρωταθλήματος, τρέχοντας για πρώτη φορά τόσο μεγάλο νικηφόρο σερί, αφού πλέον οι «κόκκινοι» μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες (οι τέσσερις στο πρωτάθλημα).

Μάλιστα, μετά και το 2-0 επί της Κινγκς Λιν στο πιο πρόσφατο, η ομάδα του Φιλ Πάρκινσον έχει απόψε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Ο έμπειρος τενικός θα παρατάξει τους Ουαλούς με διάταξη 4-4-2 και τους Μάλιν (24/14) και Ποντιτσέλι (21/2) επιθετικό δίδυμο.

Την αδικούν οι αποδόσεις

Η Μπόρεχαμ πάλεψε στο μέτρο του δυνατού, αλλά δεν στάθηκε όρθια στο «Γκούντισον Παρκ» κι έχασε 2-0 από την Εβερτον (57’, 84’) αποχαιρετώντας το Κύπελλο.

Στο FA Trophy έχει αποκλειστεί από τη… Ρέξαμ, 3-0 στην Ουαλία (12/2/22) και η πρόσφατη ανάμνησή της από το Racecourse, όπως γίνεται αντιληπτό, την έχει κάνει όχι τόσο να επιζητά εκδίκηση απόψε, όσο να πάει πιο… διαβασμένη από την προηγούμενη φορά.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν κόντρα στους Ουαλούς με διάταξη 4-4-2 με τους Μπόντεν (27/8) και Μαρς (27/6) επιθετικό δίδυμο.

Οι αποδόσεις δείχνουν να αδικούν την Μπόρεχαμ, η οποία είναι μια από τις πιο σταθερές σε απόδοση ομάδες, από την αρχή της σεζόν. Ακόμα και να χάσει, όπως στο FA Trophy, από τη Ρέξαμ και πάλι, αυτή τη φορά μπορεί να σκοράρει και ουσιαστικά να «χαρίσει» την απόδοση του διπλασιασμού στο goal/goal, που μάλλον εσφαλμένα δίνεται αουτσάιντερ.