Ενισχύθηκε και θα νικήσει

Η Γκρίμσμπι υποδέχεται στο Blundell Park την Ολτρινχαμ σε ένα must win για τη γηπεδούχο, προκειμένου να μην απομακρυνθεί περαιτέρω από την πρώτη εφτάδα που θα οδηγήσει στα μπαράζ τις ομάδες εκείνες που θα παλέψουν για την άνοδο στην επαγγελματική Λιγκ2.

«Και γιατί να κερδίσει η Γκρίμσμπι, της μιας νίκης (!) στα έντεκα τελευταία;», θα αναρωτηθεί εύλογα ο οποιοσδήποτε. «Είναι καλύτερη ομάδα;». Η απάντηση είναι «ναι, είναι καλύτερη ομάδα»…

Και όχι μόνο αυτό. Oι mariners που μέσα στο τελευταίο δίμηνο ταλαιπωρήθηκαν όσο ελάχιστες ομάδες στο Νησί από την έξαρση της πανδημίας και την καινούρια μετάλλαξη του COVID-19, φρόντισαν το τελευταίο δεκαήμερο να ενισχυθούν με προσθήκες παικτών που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν το συγκρότημα του Πολ Χερστ να ξεφύγει από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να διατηρηθεί και σε κοντινή απόσταση με την 7η θέση.

Της… ισοπαλίας στα εκτός έδρας

Η Ολτρινχαμ είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, οι οποίες… μειώνονται ακόμα περισσότερο όποτε καλείται να αγωνιστεί μακριά από το Τσέσαϊρ, όπου και εδρεύει.

Τρεις ισοπαλίες και μια ήττα για την φιλοξενούμενη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους είναι στατιστικά που, συναρτήσει και κάποιων απουσιών που προέκυψαν, μας οδηγούν στον άσο.

Κι επειδή θεωρούμε ότι οι mariners θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους απαλλάξει από το περιττό άγχος, θα επιλέξουμε το combo 1+Over 1.5, με απόδοση 2.26 από την Betshop.