Εμπιστοσύνη στην καλύτερη ομάδα

Στο Silverlake του Ιστλιχ η τοπική ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Σόλιχαλ Μουρς σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από κατραπακιά – σοκ, καθώς το Σάββατο έχασαν 3-0 από την Ολντερσοτ εντός έδρας, πραγματοποιώντας στο δεύτερο ημίχρονο, μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τους από την αρχή του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Στρέβενς, βέβαια, δεν μας έχουν συνηθίσει σε κολλητές κακές εμφανίσεις, ωστόσο, ακόμα και στις νίκες της εσχάτως η Ιστλιχ ζορίζεται στο γκολ. Και τώρα βρίσκει απέναντί της μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας τον τελευταίο μήνα.

Με σφιχτή άμυνα οι moors

 

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες και με το απόλυτο των εννέα βαθμών σε τρεις αγωνιστικές κατάφεραν να εκτοπίσουν την Γκρίμσμπι από την 7η θέση και να βρεθούν εκείνοι σε θέση μπαράζ.

Βέβαια, είναι ακόμα υπερβολικά νωρίς για να έχουμε μια γενική εικόνα των ομάδων που θα τερματίσουν στην πρώτη εφτάδα, αλλά όσες το καταφέρουν στο φινάλε, πρέπει να είναι από τώρα στα… πέριξ της 10άδας. Ειδικά στις «μικρές Αγγλίες», δύσκολα καλύπτονται διαφορές στις πιο σκληροτράχηλες κατηγορίες.

Σε κάθε περίπτωση, η φιλοξενούμενη δείχνει να πατάει καλά, σκοράρει μίνιμουμ δύο γκολ στα τελευταία τρία ματς και στο τελευταίο εκτός, 4-0 την Μέιντενχεντ, έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, παίρνοντας γκολ από τέσσερις διαφορετικούς παίκτες.

Θα «δέσουμε» το διπλό με το combo 2X+Οver 1.5 σε απόδοση 2.15 από την Betshop, προσβλέποντας σε νίκη της φιλοξενούμενης με μίνιμουμ δύο γκολ.