Η μία δεν κερδίζει εντός, η άλλη εκτός!

Η μία δεν κερδίζει εντός

Βολουντάρι – Χέρμανσταντ (19/03/2021, 17:30) Ρουμανία Α Κατηγορία

Μόνο με αργκό θα μπορούσε κάποιος να ακριβολογήσει γι’ αυτή την αναμέτρηση. Η μία δεν κερδίζει εντός, η άλλη εκτός κι όμως κάπου βγάζει νόημα το παιχνίδι.

Υπάρχει ακόμα μία πολύ σημαντική πληροφορία για αυτό το ζευγάρι. Δεν έχει σημειωθεί ποτέ «διπλό» στην ιστορία τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Η μία δεν κερδίζει εντός

«Η μάχη συνεχίζεται» τόνισε ο τεχνικός της Βολουντάρι Αντόνε, μετά τη νίκη ανάσα στην έδρα της Ακαντέμικα Κλιντσένι με 0-1. Όσο για τα σενάρια περί αντικατάστασής του από τον Νταν Πρετσέσκου απλά χαμογέλασε, καθώς γνωρίζει πως ο σύλλογος δε διαθέτει του πόρους για τέτοιο συμβόλαιο.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν γευτεί το τρίποντο εδώ και επτά αγωνιστικές στο «Άνχελ Ιορντανέσκου». Τελευταία νίκη ήταν τον Νοέμβριο του 2020 απέναντι στην τελευταία Πολυτέχινκα. Με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες δικαίως βρίσκονται στην 13η θέση του πίνακα με 28 βαθμούς. Αν θέλουν να πάρουν μία ανάσα, πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε τη νίκη.

Η άλλη εκτός

Σε χειρότερη μοίρα η Χέρμασταντ προτελευταία με 23 βαθμούς. Σε χειρότερη φόρμα από τη Βολουντάρι, κυρίως πληρώνει την ανικανότητά της μακριά από το σπίτι της. Όταν συμπληρώνεις 10 σερί εκτός χωρίς νίκη, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο.

Κατάφερε να σταματήσει το αρνητικό σερί των τριών ηττών, αποσπώντας λευκή ισοπαλία στην έδρα της με τη Βιτορούλ. Δεν έχει νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, ταυτόχρονα όμως δε διαθέτει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος μέσος Αντάε.

Η απουσία «διπλού» στην προϊστορία και η φετινή παρουσία της Χέρμανσταντ εκτός… αφαιρούν ένα σημείο. Υπάρχει πολύ «Χ», όμως αξίζει το ποντάρισμα στο πρώτο τρίποντο των γηπεδούχων μετά από τρεις μήνες. 1 με 2,80 στη Novibet.