Με παράδοση το αμφίσκορο

Βολουντάρι – Ντιναμό Βουκουρεστίου (08/03/2021, 20:30) Ρουμανία 1η κατηγορία

Το φυσάει και δεν κρυώνει αυτό που έπαθε η Ντιναμό Βουκουρεστίου την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην πρωτεύουσα από την Βιτορούλ. Η ντροπιαστική ήττα (0-5) από την ομάδα της Κονστάντζα έφερε… τριγμούς και ο φαβοριτισμός της σήμερα για την έξοδό της στην έδρα της Βολουντάρι μας βάζει σε αμφιβολίες.

Την κατάλληλη στιγμή η Βολουντάρι

Οι γηπεδούχοι την κατάλληλη στιγμή πήραν τα πάνω τους και ανάσαναν βαθμολογικά με τη νίκη επί της ουραγού Ιάσι εκτός με 2-0 μετά από σοβαρή εμφάνιση. Φάνηκε ότι βρίσκουν ξανά σταθερότητα επιθετικά και θέλουν σήμερα να κάνουν δύσκολη τη ζωή στο φαβορί. Η έδρα, εξάλλου, τους δίνει δύναμη και δεν θα πέσουν εύκολα κόντρα στην καταρρακωμένη από ηθικό Ντιναμό.

Οι φιλοξενούμενοι του Ιονέλ Γκανέ από την πλευρά τους δεν έχουν σκοράρει για πέντε συνεχή παιχνίδια (!), ένα σερί που μοιάζει απίστευτο, αλλά σήμερα δείχνει ότι έχει πιθανότητες να σπάσει, αν αναλογιστούμε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα σκυλιάσουν μόνο για το γκολ, αλλά και τη νίκη. Τους το επιτρέπει, εξάλλου, η ποιότητα του ρόστερ τους για τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Καλή παράδοση στο αμφίσκορο

Μαζί μας στέκεται και η παράδοση, όπου θέλει τις δύο ομάδες όταν αναμετρώνται στην έδρα της Βιτορούλ για το πρωτάθλημα να επιβεβαιώνουν 7/8 αμφίσκορα.

Η συγκεκριμένη επιλογή (goal) σε εξαιρετική απόδοση και σήμερα στην Stoiximan (1,98).