Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Νάσιοναλ Λιγκ

Η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση παίρνει αυτόματα την άνοδο στη Λιγκ2 και αν δεν έρθει ο κόσμος ανάποδα, αυτή θα είναι η Στόκπορτ! Στα πλέι οφ ανόδου εμπλέκονται οι ομάδες από την 2η έως την 7η θέση. Κι εκεί γίνεται ο κακός χαμός, καθώς, μέχρι και η 11η Τορκί είναι στο… κόλπο!

Αυτή τη στιγμή και με πέντε εμβόλιμα παιχνίδια να διεξάγονται απόψε, η Χάλιφαξ είναι στη 2η θέση με 69 β. κι ένα ματς περισσότερο από την Ρέξαμ που ακολουθεί με το πόδι στο γκάζι (68 β.)! Σόλιχαλ και Τσέστερφιλντ ισοβαθμούν στους 67 β. με την πρώτη να υπερέχει στη διαφορά τερμάτων (+3)!

Στην 6η θέση βρίσκεται η ιστορική Νοτς Κάουντι (64 β.) και στην 7η η Γκρίμσμπι (62 β.), αμφότερες με 36 ματς, ενώ, η Μπόρεχαμ που αυτή τη στιγμή μένει εκτός μπαράζ, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση, έχει 58 β. αλλά τρία ματς λιγότερα (33)!

Τρόπος διεξαγωγής

Η 2η και η 3η πάνε κατευθείαν στα ημιτελικά των πλέι οφ, ενώ η 4η της τελικής κατάταξης θα αντιμετωπίσει την 7η και η 5η την 6η ομάδα, σε νοκ άουτ παιχνίδια. Η ομάδα που θα προκύψει από τη μονομαχία της 5ης με την 6η θα παίξει με την 2η της κανονικής περιόδου, ενώ όποια προκριθεί από το παιχνίδι της 4ης με την 7η θα αγωνιστεί με την 3η του πίνακα.

Το πρωτάθλημα τελειώνει στις 15 Μαΐου. Τα πρώτα νοκ άουτ ματς θα γίνουν την Τετάρτη 25 Μαΐου και την Πέμπτη 26 Μαΐου. Ο τελικός θα διεξαχθεί είτε το Σάββατο 4 Ιουνίου, είτε την Κυριακή 5 Ιουνίου.