Μπάγερν: Περικοπή μισθών στους ανεμβολίαστους και εκνευρισμός

Περικοπή

Οι ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν είναι ενοχλημένοι. Το γεγονός ότι διέρρευσε στον Τύπο η περικοπή των μισθών τους, έχει φέρει εκνευρισμό στους Βαυβαρούς.

Στα άκρα οι σχέσεις των διοικούντων της Μπάγερν με πέντε παίκτες που αρνούνται να εμβολιαστούν κατά της Covid -19. Το προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω, καθώς με την περικοπή μισθών προκάλεσαν «κρότο». Είναι η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που έχει προχωρήσει σε ένα τόσο αυτστηρό μέτρο.

Ταυτόχρονα όμως δημιούργησαν και αρκετό εκνευρισμό στην ομάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kicker, οι ποδοσφαιριστές περίμεναν περισσότερη στήριξη από τη διοίκηση, σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα.

Περικοπή μισθών

Κάνουν λόγο για έλλειψη εμπιστοσύνης και σαφέστατα όλο αυτό έχει επιδράσει αρνητικά στην ατμόσφαιρα της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε, ότι ο Κίμιχ που ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα, μπήκε αυτόματα σε καραντίνα. Είναι η δεύτερη μέσα σε ένα μήνα για τον Γερμανο μέσο.

Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα χάσει πάνω – κάτω 768.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό, αντιστοιχεί περίπου στο 1/20 του ετήσιου μισθού του!