Ο «αρνητής» κύριος Κίμιχ

αρνητής

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Ο «αρνητής» κύριος Κίμιχ θα απουσιάσει από την σημερινή (19/11) αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ.

Κυριολεκτικά έφαγε πόρτα ο 26χρονος Γερμανός. Στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η Μπάγερν, δεν του επιτράπηκε η είσοδος. Λόγω του ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα πάντα με την «BILD».

Ο «αρνητής» κύριος Κίμιχ

Ο μέσος της Μπάγερν βρίσκεται στο επίκεντρο μιας ατέρμονης συζήτησης σχετικά με το εάν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν το εμβόλιο. Κυρίως, λόγω του ότι λειτουργούν ως πρότυπο για την κοινωνία.

Ο Νάγκελσμαν, επιβεβαίωσε ότι ο Κίμιχ δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ. Επειδή ήρθε σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

«Με τον Κίμιχ είναι ένα προληπτικό μέτρο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει η υποψία ότι ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που έχει Covid-19. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα βγει το αποτέλεσμα σχετικά με το άτομο που βρίσκεται κοντά στον Τζόσουα. Θα έπρεπε να είναι σήμερα, αλλά δεν ξέρω 100%. Προληπτικά δεν ήταν μαζί μας σήμερα, ανέφερε  χαρακτηριστικά ο προπονητής των Βαυαρών.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως είναι η δεύτερη καραντίνα για τον Γερμανό μέσο. Βγήκε μόλις πρόσφατα από «αποκλεισμό» μιας εβδομάδας, καθώς ο συμπαίκτης του Νίκλας Ζίλε βρέθηκε θετικός νωρίτερα αυτό το μήνα.