Φαβορί χωρίς τα αμυντικά της χαφ

Φαβορί χωρίς τα αμυντικά της χαφ

Ορλεάν – Σταντ Μπρινσάν (23/2/21, 21:00) Γαλλία Νασιονάλ

Σε μία μέρα που υπάρχουν αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι μικρές κατηγορίες έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στο Λάτσιο – Μπάγερν. Εντούτοις, ένα προσεκτικό διάβασμα σε πρωταθλήματος μικρότερων κατηγοριών, μπορεί να φέρει ευκαιρίες. Αυτό συμβαίνει και στο Ορλεάν – Σταντ Μπριοσάν στη Γ’ κατηγορία της Γαλλίας. Η γηπεδούχος είναι σήμερα φαβορί χωρίς τα αμυντικά της χαφ όμως, τα δεδομένα αλλάζουν.

Φαβορί χωρίς τα αμυντικά της χαφ

Η Ορλεάν υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Β’ κατηγορία κι έχει ως στόχο το να επιστρέψει σε αυτήν. Προς το παρόν βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, αν επικρατήσει σήμερα, θα πλησιάσει στην 3η θέση. Σαφώς και ξεκινάει από πλεονεκτική θέση. Ωστόσο, πηγαίνει στην αναμέτρηση χωρίς τα δύο αμυντικά της χαφ, τον Γκουζόν (15/0) και τον Ισμαέλ Κεϊτά (15/0). Έτσι, χάνει αρκετή από τη δύναμή της στο κέντρο. Γι’ αυτό και πρέπει να προσέξει πολύ. Επίσης, θα λείψει κι ο ένας από τους δύο πρώτους σκόρερ της, ο Αντουάν (ε, 18/7).

Καλό σερί, δυνατή εντός

Σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Ορλεάν παραμένει αήττητη σε έξι αγώνες (από τρεις νίκες και ισοπαλίες). Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το ότι και στα τέσσερα τελευταία της σημειώθηκαν «4-6 G». Επίσης, στο γήπεδό της χάνει σπάνια. Συγκεκριμένα, φέτος έχει ηττηθεί μόλις δό φορές: στις 21/8 (από τη Λαβάλ) και στις 27/11 (από την Μπουργκ).

Χωρίς νίκη από… πέρυσι

Η Σταντ Μπριονσάν από την πλευρά της, είναι μία ομάδα που ανέβηκε πέρυσι από τη Δ’. Θελει να παραμείνει στην τελευταία επαγγελματική κατηγορία, όμως θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ. Τις προηγούμενες μέρες σημείωσε κάποιες νίκες (απέναντι σε ερασιτεχνικές αντιπάλους), για το Κύπελλο. Για τη Γ’ κατηγορία όμως, δεν έχει νίκη… φέτος, το 2021. Πανηγύρισε τελευταία φορά στις 27 Νοεμβρίου. Μάλιστα, δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ «ΔΙΠΛΟ». Μακρια από το γήπεδό της στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στις «εξόδους» της παίζει πάντα με σφιχτή άμυνα κι αυτό θα πράξει και τώρα.

Η γηπεδούχος ξεκινάει από την «πόουλ ποζίσιον», όμως θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ και θα χρειαστεί αρκετή υπομονή.

Η Ορλεάν μπορεί να φτάσει σε μία «επαγγελματική» νίκη. Το 1 & U 3,5 προσφέρεται στο «3,00» στη Stoiximan.