Όταν γέρνει δεξιά κοιτάς άλλα «δρώμενα»

Όταν γέρνει… δεξιά

Πονφεραντίνα – Μιραντές (19/02/2021, 22:00) Ισπανία Σεγούντα Ντιβιζιόν

Σε ματς τριών σημείων συνήθως πας πάσο ή επιλέγεις την μοιρασιά. H απόδοση μεταξύ ισοδύναμων ομάδων όταν γέρνει δεξιά, κοιτάς τη φόρμα και τη δύναμη της έδρας.

Περιφερειακό ντέρμπι δύο ομάδων που βρίσκονται στο κατόπι των πλέι οφ. Από την μία η Μιραντές αήττητη μέσα στο 2021 και από την άλλη η Πονφεραντίνα που έχει υποτάξει πολύ ανώτερους αντιπάλους στο σπίτι της.

Μάλιστα, σε αυτό έχει να ηττηθεί από την 1η Νοεμβρίου του 2020, όταν και έχασε από την Σαμπαντέλ με το βαρύ 0-3. Έκτοτε έχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μία εξ’ αυτών είναι απέναντι στην τέταρτη του βαθμολογικού πίνακα Λεγκανές.

Όταν γέρνει δεξιά

Απρόβλεπτο σύνολο οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Τρανό παράδειγμα η ισοπαλία 3-3 στην έδρα τους με την Καστεγιόν, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε λήξει πολύ εύκολα υπέρ τους. Κάτι που τόνισε και ο Χοσέ Αλμπέρτο. «Αν δεν προσέξουμε στην άμυνα, αποτέλεσμα δεν παίρνουμε στην Πονφεραντίνα. Όταν δεν δέχεσαι γκολ, το μίνιμουμ που έχεις είναι ένας βαθμός. Δεν κοιτάμε όμως μόνο την άμυνα, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Ταυτόχρονα προέκυψε και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Μιραντές, αφού θα απουσιάσει ο βασικός στόπερ Μπεροκάλ (24/1). Έχει τιμωρημένο το βασικό δεξί μπακ Γκόμεθ (23/1), ενώ μπήκε στην αποστολή ο επίσης βασικός αριστερός μπακ Χιμένεθ (23/0), όμως πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί.

Ο Μπόλο θα συνεχίσει να παίζει χωρίς τις… μόνιμες απουσίες και τόνισε. «Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία. Βλέπουμε κάθε φορά τα λάθη και φροντίζουμε να τα διορθώσουμε. Δε θα αλλάξουμε φιλοσοφία ή τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ματς».

Οι απουσίες τη Μιραντές και η φιλοσοφία του Μπόλο μας οδηγούν στον «άσσο» με 3,15 στη Novibet. Συνεχίζουμε να μη κατανοούμε τον φαβοριτισμό της Μιραντές με 2,50.