Με το μαχαίρι στα δόντια!

Με το μαχαίρι στα δόντια

Σαραγόσα – Πονφεραντίνα (29/01/2021, 22:00 Ισπανία Σεγούντα Ντιβιζιόν)

Η μάχη για επιβίωση ήταν, είναι και θα παραμένει πάντα κίνητρο. Διαφορετικό πράγμα όταν μιλάς για ανθρώπινη ζωή και άλλο για το ποδόσφαιρο.

Με κάτι αντίστοιχο μοιάζει η σημερινή αναμέτρηση της Σαραγόσα με την Πονφεραντίνα. Οι γηπεδούχο ψάχνουν τους βαθμούς που θα οδηγήσουν στη σωτηρία. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν πολλές εκτός έδρας «κηδείες» (5-1-5) με τη σιγουριά που τους δίνει η έβδομη θέση της κατάταξης.

Με το μαχαίρι στα δόντια

Η Σαραγόρα αν έχει πληρώσει κάτι μέχρι τώρα είναι η επιθετική της δυστοκία. Στην πιο άδικη ήττα «πεθαίνεις» από την Αλμπαθέτε, είχε τέσσερα δοκάρια και έχασε με ένα πέναλτι σκάνδαλο από τον διαιτητή Ρουμπέν, ο οποίος όπου την βρει την κατακρεουργεί.

Ο τεχνικός της ομάδας για την αναμέτρηση με την Πονφεραντίνα, μίλησε για «μηδαμινό περιθώριο λάθους», δίνοντας ουσιαστικά το έναυσμα για ένα παιχνίδι με το μαχαίρι στα δόντια και τόνισε: «Είμαστε με τα χέρια δεμένα με χειροπέδες. Πρέπει να κερδίσουμε, δεν υπάρχει περιθώριο για κάτι άλλο».

Που είναι η άμυνα οέο!

Ο Μπόλο παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του και διατηρεί χαμηλό προφίλ. Παρόλα αυτά δε θα έχει στη διάθεσή του ένα… τσουβάλι παίκτες και κυρίως βασικά στόπερ και μπακ. Ο κεντρικός αμυντικός Αμο (16/1) είναι τιμωρημένος, συνεχίζει εκτός ο στόπερ Ερνάντο (14/0) και ο βασικός αριστερός μπακ Ρίος (13/0). Μοιάζει απίθανο να προλάβει ο δεξιός μπακ Αντότ (18/1), ενώ τέλος, λείπουν με κορωνοϊό ο χαφ Λορέα (20/0) και ο εξτρέμ Ντονθέλ (20/1).

Όταν ένα παιχνίδι «ανοίγει» στο 2,25 και καταλήγει ακόμα και κάτω από 1,80, κάτι γνωρίζουν οι μπουκ καλύτερα. Θα το «αγοράσουμε» με 1,80 στη Novibet.