Η σοβαρότητα φέρνει γκολ

Πράσινο Ακρωτήρι – Καμερούν (26/3/2021, 18:00) Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Κλασικό ματς όπου το βαθμολογικό κίνητρο επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό το σετ αποδόσεων. Το Καμερούν είναι μεν σίγουρο για τον στόχο των προκριματικών, αφού θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, αλλά ούτως ή άλλως κατά 100% έχει προκριθεί και κατά 99,9% θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Το επίπεδο των Καμερουνέζων ποδοσφαιριστών, ακόμα κι αυτών που δεν θεωρούνται πρωτοκλασάτοι, ξεχωρίζει σε σχέση με τους άλλους.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μεν στην τελευταία θέση του ομίλου, αλλά δεν έχουν ήττα ακόμα! Μετράνε τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, συμπεριλαμβανομένου και του 0-0 στην πρεμιέρα των ομίλων στη Γιαουντέ. Σ’ ένα ματς, βέβαια, που οι Καμερουνέζοι έχασαν τα… άχαστα, αλλά τελικά μετράει αυτό που θα γράψει το ταμπλό στο τελευταίο σφύριγμα.

Κλειδί η απόδοση του Καμερούν

Είναι προφανές ότι οι παίκτες του Πράσινου Ακρωτηρίου θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Αν τα καταφέρουν, πάνε στους 7 βαθμούς και πλέον θα κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους. Θα τους αρκεί να μην ηττηθούν στη Μοζαμβίκη την τελευταία αγωνιστική για να προκριθούν (εκτός αν γίνουν… ομορφιές του ποδοσφαίρου στο Καμερούν-Ρουάντα).

Το κλειδί του ματς είναι οι Καμερουνέζοι. Πολύ καλύτεροι μεν, όχι με πρωτοκλασάτους δε. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ξεχωρίζουν, όπως ο φορ Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας κι ο Εκαμπί της Λυών, οι οποίοι αν πάρουν στα σοβαρά το ματς μπορούν να σκοράρουν.

Έχει τύχη να ψάξουμε το όριο των 2-3 γκολ, που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα. Πληρώνει 2,00 στη Bet365.