Μπενφίκα: Κίνδυνος υποβιβασμού για χρηματισμό διαιτητή

υποβιβασμού

Τεράστιο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Πορτογαλία με τη Μπενφίκα. Ορατός είναι ο κίνδυνος υποβιβασμού για χρηματισμό διαιτητή.

Σε αποκαλύψεις… βόμβα προέβει το τοπικό CNN. Φαίνεται πως η διοίκηση της Μπενφίκα κατέβαλε αμοιβή 2 εκατ. ευρώ στο παρελθόν σε Πορτογάλο διαιτητή της 1ης κατηγορίας! Πρόκειται για τον 47χρονο Μπρούνο Παϊσάο, ο οποίος «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του το 2018.

Κίνδυνος υποβιβασμού

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, φέρεται να έλαβε στον τραπεζικό του λογαριασμό, συνολικά ποσά ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ από τους «αετούς»! Η πληρωμή όπως τονίζεται, διενεργήθηκε μέσω μιας συμβουλευτικής εταιρείας τεχνολογίας για εργασία του Παϊσάο, που όμως δεν υπήρξε ποτέ.

Στην όλη υπόθεση εμπλέκεται ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ζοσέ Μπερνάντες. Μάλιστα, είχε απασχολήσει και παλαιότερα, καθώς φήμες τον ήθελαν να εμπλέκεται σε σκάνδαλο με επίκεντρο την Μπενφίκα.

Όπως ήταν φυσικό, ο πορτογαλικός σύλλογος διέψευσε όλες τις κατηγορίες. Ο Παϊσάο χαρακτήρισε το ζήτημα ως μία παρεξήγηση. Επιβεβαίωσε ότι έλαβε τα χρήματα, αλλά μετά από μήνες εργασίας για την εταιρεία του Μπερνάρντες.

Η υπόθεση ερευνάται από τις πορτογαλικές Αρχές. Εφόσον οι υποψίες επιβεβαιωθούν, ο σύλλογος κινδυνεύει με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία!