Μπενφίκα: Με σύνθεση ανάγκης λόγω COVID-19

Μπενφίκα – Νάσιοναλ (25/1/2021, 19:00) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Η COVID-19 έχει χτυπήσει για τα καλά την Μπενφίκα, η οποία θα υποδεχθεί απόψε τη Νάσιοναλ με πάρα πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα 27 μέλη των «αετών της Λισσαβώνας» έχουν προσβληθεί από τον ιό και όπως καταλαβαίνει κανείς το γεγονός αυτό δυσκολεύει αρκετά την προσπάθεια της ομάδας του Ζορζ Ζέσους. Δέκα παίκτες δεν μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής της Μπενφίκα, οι περισσότεροι βασικοί (Βάλντσμιντ, Ζιλμπέρτο, Βερτόνγκεν, Γκριμάλντο, Γκονσάλβες, Ταβάρες, Οταμέντιο, Έλτον, Βλαχοδήμος και Έβερτον). Εκτός αυτού θα απουσιάσουν και οι τέσσερις βασικοί της άμυνας, αλλά και οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες.

Με τρίτο τερματοφύλακα

Κάπως έτσι η Μπενφίκα θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης έχοντας παράλληλα και τον Αντρέα Σάμαρη στην αποστολή της. Την εστία της θα υπερασπιστεί ο τρίτος τη τάξει τερματοφύλακας Σβίλαρ και με το ζόρι συμπληρώνει ενδεκάδα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι την Πέμπτη φιλοξενεί την Μπελενένσες για το Κύπελλο.

Με σύνθεση ανάγκης η Μπενφίκα και αν αξίζει κάτι να αναζητήσουμε είναι το γκολ της Νάσιοναλ. Στο 1,90 το αμφίσκορο στην Stoiximan.