Η αποδόμηση της Ρεάλ

η αποδόμηση της Ρεάλ

Ο δεύτερος κύκλος του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα κλείνει το καλοκαίρι. Μαζί του ξεκινάει η αποδόμηση της Ρεάλ, καθώς την πόρτα της εξόδου θα δουν και αρκετοί παίκτες, μετά τον αποκλεισμό σοκ στο Copa del Ray από την Αλκογιάνο.

Το κάζο στο Αλικάντε ήταν μεγάλο. Οι Μαδριλένοι δεν έχασαν απλά στην παράταση από ομάδα τρίτης κατηγορίας, αλλά ενώ αυτή αγωνιζόταν με 10 παίκτες και τον 42χρονο Φιγκέρας να υπερασπίζεται την εστία της. Μάλιστα, τελείωσε τον αγώνα με δέκα αποκρούσεις! Τις περισσότερες από οποιοδήποτε τερματοφύλακα, που έχει βρεθεί αντιμέτωπος φέτος με τη Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αποδόμηση

Ο τεχνικός των μερένγκες ανέλαβε την ευθύνη, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν τον θεωρεί ντροπή. «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αναλαμβάνω την ευθύνη όπως πάντα. Οι παίκτες προσπάθησαν. Δεν ήθελε να μπει το γκολ».

Δεν είναι αβέβαιο, μόνο το μέλλον του Ζιντάν στη Ρεάλ. Όλα δείχνουν ότι η απόδομηση αυτής της Ρεάλ ξεκίνησε. Πολλά είναι τα ονόματα που παρελαύνουν ως υποψήφια να δουν την πόρτα της εξόδου. Πέρα από αυτό του Σέρχιο Ράμος, στη λίστα προστέθηκαν των Μαρσέλο και Ίσκο.

Το τεντωμένο σχοινί

Η σχέση Ράμος και Ρεάλ βρίσκεται πολύ καιρό σε τεντωμένο σχοινί. Ο αρχηγός της «βασίλισσας» δε συμφώνησε στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που του πρόσφερε ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ. Επιθυμούσε η ανανέωση να έχει διετή διάρκεια.

Στο παιχνίδι έχει μπει για τα καλά η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ενδιαφέρεται για τον έμπειρο στόπερ. Την ίδια στιγμή, οι Μαδριλένοι κινούνται για την απόκτηση του αμυντικού Πάου Τόρες. Επίσης, φέρονται να έχουν κλείσει και τον Νταβίντ Αλάμπα για το καλοκαίρι.