Με τρία γκολ απόδοση 18.00! Τι λες τώρα…

Με τρία γκολ απόδοση 18.00!

Μακροχρόνια στοιχήματα EURO 2020 – πρώτος σκόρερ

Με τρία γκολ απόδοση 18.00! Δεν βρίσκουμε καμία απολύτως λογική στη συγκεκριμένη απόδοση για τον πρώτο σκόρερ στο φετινό EURO. Γι΄ αυτό και δεν θα αποφύγουμε τον πειρασμό. Ένα μικρό ποντάρισμα θα το πάρει ο Βαϊνάλντουμ. Πριν φτάσουμε εκεί, όμως, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, οι μπουκ αναπροσάρμοσαν τις τιμές για τα μακροχρόνια στοιχήματα. Κι εκεί εντοπίσαμε την απόδοση στην οποία αναφερθήκαμε.

Κατ΄ αρχάς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα πέντε γκολ στη φάση των ομίλων είναι, πλέον, το μεγάλο φαβορί: 1.70 του δίνουν οι μπουκ, όταν του έδιναν 10.00 πριν την έναρξη των αγώνων. Στη δεύτερη θέση ο Λουκάκου, με απόδοση 7.00 και τρία γκολ. Αυτή την απόδοση είχε από το ξεκίνημα της διοργάνωσης, μόνο που τότε ήταν πρώτο φαβορί. Αλλά Βέλγιο και Πορτογαλία παίζουν μεταξύ τους. Κι αν αποκλειστούν οι Πορτογάλοι, ο Κριστιάνο θα κινδυνέψει να χάσει την πρωτιά. Ή, στην καλύτερη γι΄ αυτόν περίπτωση, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να αποκτήσει… συγκατοίκους στην κορυφή. Αλλά κι αν προκριθεί η Πορτογαλία, απέναντι της θα βρεθεί πιθανότατα η Ιταλία. Ακόμη πιο δύσκολο ματς. Τα ίδια ισχύουν και στην περίπτωση που προχωρήσει το Βέλγιο. Μια από τις δυο θα αποκλειστεί στους «16» και η άλλη δεν θα έχει την πρώτη τύχη κόντρα στους Ιταλούς.

Με τρία γκολ απόδοση 18.00!

Τι υπάρχει κάτω από αυτούς; Ο Μπενζεμά, με δυο γκολ και απόδοση 12.00, που μπορεί να σκοράρει με τους Ελβετούς, αλλά μετά θα βρει μπροστά του Ισπανούς και -αν η Γαλλία περάσει- Ιταλούς. Κι ο Τσίρο Ιμόμπιλε που επίσης έχει δυο γκολ, αλλά μποστά βρίσκονται Αυστρία, Βέλγιο ή Πορτογαλία και Γαλλία ή Ισπανία.

Κάπως έτσι φθάνουμε στους Ολλανδούς. Οι οποίοι αντιμετωπίζουν Τσεχία και μετά Δανία ή Ουαλία, ενώ αν προχωρήσουν στον ημιτελικό θα βρεθούν μπροστά σε Αγγλία ή Γερμανία. Οι Ολλανδοί αντιμετωπίζουν ομάδες με επιθετικούς προσανατολισμούς κι  έχουν αποδεδειγμένη ικανότητα στο σκοράρισμα. Ντεπάι (δυο γκολ, απόδοση 15.00) και Βαϊνάλντουμ (τρία γκολ, απόδοση 18.00) είναι οι δυο πρώτοι σκόρερ τους. Πιστεύουμε πως και οι δυο θα έχουν την ευκαιρία να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Και επιλέγουμε ένα ποντάρισμα στον Βαϊνάλντουμ, επειδή έχει ένα γκολ περισσότερο και υψηλότερη απόδοση. Ενώ «πατάει περιοχή» πολύ συχνά, με τον τρόπο που παίζει η ομάδα του.

Τι ισχύει στον ίδιο αριθμό γκολ

Σε περίπτωση που δυο ή περισσότεροι παίκτες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων, το βραβείο κερδίζει όποιος έχει μοιράσει τις περισσότερες ασίστ. Αν και πάλι υπάρχει ισοβαθμία, νικητής αναδεικνύεται αυτός που έχει τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής.