Ακλόνητη στην κορυφή των φαβορί η Γαλλία

Ακλόνητη στην κορυφή των φαβορί η Γαλλία

Ακλόνητη στην κορυφή των φαβορί η Γαλλία, για την κατάκτηση του τροπαίου, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της φάσης των ομίλων του EURO. Το συγκρότημα του Ντεσάν ξεκίνησε -πριν την έναρξη των αγώνων- ως το πρώτο φαβορί, με απόδοση από 5.00 έως 6.00. Πλέον, προσφέρεται λίγο πιο χαμηλά, γύρω στο 4.50. Παρά το γεγονός ότι οι εμφανίσεις της, στη φάση των ομίλων, κάθε άλλο παρά πειστικές ήταν. Αλλά η Γαλλία είναι η πρωταθλήτρια κόσμου, έχει ένα πληρέστατο ρόστερ, ταλέντο που περισσεύει και στόχο να πάρει αυτό το ευρωπαϊκό. Ώστε να φτάσει Γερμανούς και Ισπανούς, στις τρεις κατακτήσεις. Κι ο Ντιντιέ Ντεσάν να γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα πετύχει το αδιανόητο: να γίνει πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής.

Ακλόνητη στην κορυφή των φαβορί η Γαλλία

Ακλόνητη στην κορυφή των φαβορί η Γαλλία, λοιπόν, με τους μπουκ να δίνουν δεύτερη τύχη στους Ιταλούς του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Η «Σκουάντρα Ατζούρα», πριν το ξεκίνημα της διοργάνωσης, δινόταν έβδομο φαβορί για κατάκτηση. Παρά το γεγονός ότι παρέμενε για 2,5 χρόνια αήττητη. Οι αποδόσεις της κυμαινόταν από 10.00 έως 12.00 και μπροστά της είχε Γαλλία, Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία και Πορτογαλία. Τώρα οι μπουκ έχουν κατεβάσει την απόδοση στο 7.00, προφανώς λόγω της πειστικότατης εικόνας της ομάδας, στη φάση των ομίλων. Ωστόσο, η Ιταλία δεν μπορεί να βρεθεί στον τελικό με τη Γαλλία. Για τον απλούστατο λόγο ότι οι δυο ομάδες ακολουθούν το ίδιο μονοπάτι  στο δρόμο για τον τελικό. Η λογική λέει πως, αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, θα ανταμώσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τρίτο φαβορί για κατάκτηση το Βέλγιο, που από το 6.00 έχει «τσιμπήσει» στο 7.00. Οι Βέλγοι, αν περάσουν την Πορτογαλία, θα βρουν απέναντι τους στους «8» το νικητή του Ιταλία – Αυστρία. Ψηλά βρίσκεται η Γερμανία, στο 8.00, παρότι κινδύνεψε να βρεθεί έξω από τα νοκ άουτ. Η Αγγλία, που είχε ξεκινήσει ως δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση, με αποδόσεις από 6.00 – 7.00, πλέον προσφέρεται στο 9.00. Αν περάσει τους Γερμανούς, την Τρίτη, αναμένεται σημαντική πτώση. Τέλος, Ισπανία, Πορτογαλία και Ολλανδία βρίσκονται σε διψήφιες αποδόσεις.