Ένας «άσσος» πέφτει, πέφτει…

Πατριότας – Τσικό (30/01/2021, 21:00) Κολομβία Απερτούρα

Στο κλασικό ντέρμπι της Τούνχα της Κολομβίας, η Πατριότας και η Τσικό θα αναζητήσουν τη νίκη σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Πλεονέκτημα έδρας δεν υφίσταται αφού οι δύο αντίπαλοι παίζουν στο ίδιο γήπεδο. Οι τυπικά γηπεδούχοι στην πρεμιέρα τους στην Απερτούρα έχασαν 2-1 στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Μάλιστα, πήραν το προβάδισμα στο σκορ αλλά δεν άντεξαν στην πίεση. Εντούτοις, έδειξαν θετικά στοιχεία απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Η Πατριότας είναι ενισχυμένη μεταγραφικά και ο προπονητής Αμπέλ Σεγκόβια έχει πολλές λύσεις στη διάθεσή του.

Αρνητικό δείγμα

Στην άλλη πλευρά, η Τσικό δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Μιγιονάριος. Το πρώτο δείγμα, όμως, στην προ δεκαημέρου συνάντηση με την Μπουκαραμάνγκα, ήταν αρνητικό. Έχασε εύκολα 2-0 παρουσιάζοντας κακή εικόνα.

Πριν από την έναρξη της σεζόν απολύθηκε ο προπονητής Μπέλμε Αγκιλάρ και πορεύεται με τον υπηρεσιακό Μάριο Γκαρσία. Θεωρείται η πιο αδύναμη ομάδα στην κατηγορία, έχασε δύναμη σε σχέση με πέρυσι και είναι τελευταία στον ειδικό πίνακα παραμονής, με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τη σωτηρία.

Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν ελλείψεις και έτσι θα παραταχθούν πλήρεις.

Η Πατριότας διαθέτει πιο ποιοτικό σύνολο και έδειξε καλύτερα στοιχεία στην έναρξη του Απερτούρα. Σίγουρα, είναι ματς με ιδιαιτερότητες μιας και πρόκειται για τοπικό ντέρμπι σε κοινή έδρα αλλά ο «άσσος» έχει λογική και πληρώνει καλά. Άνοιξε στο 2,40 και παρότι υποχωρεί (2,25 Interwetten) παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα.