Πάκος Φερέιρα: Της βγαίνει η κούραση…

Πάκος Φ. – Πορτιμονένσε (09/02/2021, 17:00) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Αυτά που κάνει η Πάκος Φερέιρα φέτος είναι εκπληκτικά για τα δεδομένα της. Αν κερδίσει σήμερα την Πορτιμονένσε πιάνει την Μπράγκα στην 3η θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι, όμως, τόσο εύκολο το παιχνίδι;

Υποψιασμένος άσσος

Αν κάποιος δει απλά τη βαθμολογία θα αναρωτηθεί γιατί η Πάκος Φερέιρα της 5ης θέσης και των 34 βαθμών παίζεται στο 2,10 με 2,15 κόντρα στην 15η Πορτιμονένσε των 15 βαθμών σε έναν άσσο που… βαριά θα πρέπει να αξιολογούταν στο 1,90. Προφανώς γιατί οι μπουκ περιμένουν το… σκάσιμο της ομάδας του Πέπα.

Είναι κοντά η γκέλα

Παρατραβηγμένες οι έξι σερί νίκες της Πάκος, ειδικά με την Τοντέλα έβγαλε κούραση, αλλά με τη φόρα που είχε το πήρε κι αυτό με 2-1. Η Πορτιμονένσε στάθηκε καλά στην έδρα της Μπράγκα (επιβεβαιώθηκε η επιλογή του διπλού +1,5 σε εκείνο το παιχνίδι) και τη ζόρισε πολύ. Είναι ικανή ομάδα και μεταφέρω μία ακόμα φορά το καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της. Ακόμα και στα πολύ δύσκολα στις αρχές της χρονιάς η διοίκηση στήριξε τον Πάουλο Σέρτζιο και το ίδιο κάνει και τώρα. Συν τοις άλλοις έχει μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω από την Πάκος.

Η Πορτιμονένσε έχει τις πιθανότητές της. Αν θεωρήσουμε ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια θα τις… μαζέψουν και αμυντικά, τότε αγοράζουμε το Χ2 σε συνδυασμό με το under 3,5 στο 2,05 στην Stoiximan.