Μποαβίστα: Να πατήσει πάνω στην προηγούμενη νίκη

Μποαβίστα – Ζιλ Βιθέντε (05/02/2021, 23:00) Πορτογαλία, 1η κατηγορία.

Έπρεπε να περάσουν επτά παιχνίδια για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη η Μποαβίστα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο της. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού την οδήγησε στο τρίποντο κόντρα στην Πορτιμονένσε εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική (2-1) και τώρα η ομάδα από το Οπόρτο θέλει να πατήσει πάνω σε αυτήν την επιτυχία και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Βατό πρόγραμμα και αντίπαλος σε ελεύθερη πτώση

Αν η Μποαβίστα παρουσιαστεί σοβαρή μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στα δύο επόμενα παιχνίδια που είναι εντός έδρας (σήμερα με Ζιλ Βιθέντε και στις 9/2 με Τοντέλα). Απέναντί της θα βρει σήμερα έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, χάνει το ένα ματς μετά το άλλο και δεν δείχνει ότι μπορεί να επιστρέψει.

Πιο ξεκούραστη η Μποαβίστα

Συν τοις άλλοις η Μποαβίστα είχε φροντίσει να αποκλειστεί από το κύπελλο νωρίς. Η Ζιλ το έκανε μόλις στις 2/2 όταν έχασε από την Πόρτο με 0-2. Υπάρχει κούραση στους φιλοξενούμενους που δίνουν τέταρτο παιχνίδι σε 11 μέρες. Η Μποαβίστα με τον «προφεσόρ» στον πάγκο της είχε μπροστά της πολύ περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς.

Με μαξιλαράκι την ισοπαλία παίρνουμε το 1,77 του άσσου (DNB) στη Novibet.