Το κίνητρο φέρνει γκολ

Πορτιμονένσε – Μαρίτιμο (28/02/2021, 17:00) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Πολύ ενδιαφέρουσα μάχη παραμονής το απόγευμα στο Πορτιμάο ανάμεσα στην Πορτιμονένσε και την Μαρίτιμο, εκεί όπου τα γκολ αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο.

Φυσιολογική ήττα

Η Πορτιμονένσε υπέστη φυσιολογική ήττα στην Λισσαβώνα την προηγούμενη αγωνιστική από την Σπόρτινγκ (0-2), αλλά στην έδρα της το πράγμα έχει αλλάξει τελευταία, αφού μεγάλες νίκες εκεί της έδωσαν την ώθηση να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Συν τοις άλλοις σκοράρει επί τέσσερα συνεχόμενα ματς εντός και σήμερα θα ψάξει το γκολ που θα της δώσει το προβάδισμα. Άλλωστε δεν είναι ομάδα που περιμένει τον αντίπαλο μέσα στο σπίτι της.

Βελτιωμένη η Μαρίτιμο

Η Μαρίτιμο μπορεί να έπεσε στην τελευταία θέση, αλλά ήταν εξαιρετική με την Πόρτο κι ας έχασε με 1-2 στο 92’ με πέναλτι. Πριν απ’ αυτό είχε προλάβει να «τρομάξει» τους «δράκους» με διπλή ευκαιρία στο 84’ (δοκάρι). Έτσι όπως έχει δημιουργηθεί η κατάσταση δεν την παίρνει για μία εμφάνιση που θα περιμένει τον αντίπαλο. Με το μέρος μας και τα τρία συνεχόμενα αμφίσκορα που έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια με γηπεδούχο την Πορτιμονένσε.

Με κίνητρο και οι δύο. Το αμφίσκορο (goal) στο 2,02 στην Stoiximan.