Εστορίλ – Μπενφίκα: Μέχρι εδώ, αλλά με το σπαθί της

Εστορίλ – Μπενφίκα (11/02/2021, 22:15) Πορτογαλία Κύπελλο (ημιτελικά)

Ο δεύτερος ημιτελικός του κυπέλλου Πορτογαλίας έχει φαβορί και μάλιστα… τρανό. Η Μπενφίκα έχει το πάνω χέρι απέναντι στην Εστορίλ και όσο κι αν η ομάδα της Β’ κατηγορίας θέλει να κάνει όνειρα δεν θα μπορέσει να αποκλείσει τους «αετούς» της Λισσαβώνας, για τους οποίους – παρεμπιπτόντως- το κύπελλο έγινε μεγάλος στόχος μετά το -11 από την Σπόρτινγκ στο πρωτάθλημα.

Μαχητική έως το τέλος

Αυτό που περιμένουμε, όμως, είναι η Εστορίλ να βγάλει μαχητικό πνεύμα μέχρι το τέλος της διαδρομής της στο φετινό κύπελλο. Έχει αποκλείσει, εξάλλου, ήδη δύο αξιόλογες ομάδες της Πριμέιρα Λίγκα και μάλιστα εκτός έδρας (Ρίο Άβε και Μαρίτιμο). Τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Πινέιρο αναμένεται να μην πέσει αμαχητί.

Δεν χρειάζεται να περάσει με δύο νίκες

Η Μπενφίκα από την πλευρά της γνωρίζει καλά ότι δεν χρειάζεται να περάσει και με δύο νίκες. Σίγουρα καλό θα είναι για το πρεστίζ της να κάνει το 2/2 και να βρεθεί στον τελικό, αλλά δεν θα «τρελαθεί» κιόλας. Εκτός των άλλων ο Ζέσους αναμένεται να κάνει και μερικές αλλαγές εν όψει Μορεϊρένσε εκτός για το πρωτάθλημα (14/2) και Άρσεναλ εντός για το UEL (18/2).

Θα έχει ευκαιρίες για σκορ η Εστορίλ και το αμφίσκορο στην betshop πληρώνει 1,85.