Από τις πιο φορμαρισμένες

Φαμαλικάο – Πορτιμονένσε (18/04/2021, 17:00) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Κάθεται καλά στο μάτι απόψε το ζευγάρι της Φαμαλικάο με την Πορτιμονένσε, δύο εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων το τελευταίο διάστημα στην Πορτογαλία.

Την έχει «φτιάξει» ο Βιεϊρα

Η «Φάμα» από την ημέρα που ο Ίβο Βιέρα ανέλαβε τις τύχες της έχει αλλάξει επίπεδο. Μεγάλες ισοπαλίες απέναντι σε Μπράγκα και Σπόρτινγκ και δύο ακόμα νίκες απέναντι σε Μαρίτιμο εκτός (4-0) και Πάκος Φερέιρα εντός (2-0). Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πατάει καλά επιθετικά και με την ψυχολογία που έχει μπορεί να το κάνει και σήμερα απέναντι στην Πορτιμονένσε.

Έχει λυθεί επιθετικά

Για την τελευταία τα οκτώ γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Γκιμαράες εντός (3-0) και Νάσιοναλ (εκτός 5-1) μιλούν από μόνα τους. Έχει λυθεί επιθετικά η ομάδα από το Πορτιμάο και θα είναι επικίνδυνη και σήμερα το απόγευμα. Μάλιστα έχει σκοράρει και στις τρεις τελευταίες της επισκέψεις στην έδρα τη Φαμαλικάο.

Πάμε για ένα παιχνίδι με γκολ. Θα… καινοτομήσουμε σήμερα αναζητώντας το Over 2,5 του αγώνα ή, το αμφίσκορο στο ματς (ένα από τα δύο να επαληθευτεί πληρωνόμαστε) στο 1,80 της Stoiximan.