Γιουβέντους: Όλα με το μέρος της

Γιουβέντους – Ρόμα (06/02/2021, 19:00) Ιταλία 1η κατηγορία

Όποιος θεωρεί ότι η Γιουβέντους ότι έχει τεθεί ήδη εκτός διεκδίκησης τίτλου είναι γελασμένος. Αουτσάιντερ μπορεί, αλλά εκτός τίτλου όχι. Και φροντίζει να τα αποδεικνύει συνεχώς με την έλευση της νέας χρονιάς, αν εξαιρέσει κάποιος το… μελανό 0-2 από την Ίντερ. Στους «νερατζούρι», πάντως, βρήκε απάντηση και μάλιστα μέσα στο Μιλάνο στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κόπα Ιταλία (1-2 με δύο γκολ του Κριστιάνο), αλλά προφανώς θα θελήσει να υπενθυμίσει και σήμερα σε αρκετούς ότι θα παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για τον τίτλο (έχει κι ένα ματς λιγότερο).

Ψυχολογία και απουσίες για Ρόμα

Το ματς με την Ρόμα είναι ένα παιχνίδι must win πριν επισκεφθεί το Σαν Πάολο (Νάπολι) παραμονές της γιορτής των ερωτευμένων. Η ψυχολογία έχει επανακτηθεί και σε συνδυασμό με τις σημαντικές απουσίες των «τζιαλορόσι» (Σμόλινγκ και Πελεγκρίνι) ο πρώτος λόγος είναι δικός της. Μάλιστα, αν πάμε και λίγο παραπάνω ο άσσος της με το over 1,5 του ματς που έχει επιβεβαιωθεί στα τρία τελευταία εντός της έχει ενδιαφέρον στον διπλασιασμό. Επιπλέον η Γιούβε έχει 10/10 νίκες επί της Ρόμα στο «J Stantium» πριν το περσινό 1-3 σε αδιάφορο μεταξύ τους αγώνα.   

Ένα βήμα πιο μακριά από τον «μικρό» άσσο. Νίκη της Γιούβε σε συνδυασμό με το over 1,5 του αγώνα στον διπλασιασμό (2,00) στη Novibet.