Έμπολι: Το στατιστικό που δεν περνάει απαρατήρητο

Ρετζίνα – Έμπολι (02/03/2021, 20:00) Ιταλία Β’ κατηγορία

Έχει σταθεί αρκετά τυχερή μέχρι τώρα η Έμπολι. Παρά τις συνεχόμενες ισοπαλίες της δεν το έχει πληρώσει και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Serie B παραμένοντας το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Serie A. Η έξοδός της απόψε στην Καλαβρία, όμως, παραμένει επικίνδυνη.

Σε φόρμα η Ρετζίνα

Η Ρετζίνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αν υπήρχε βαθμολογία των δέκα τελευταίων αγώνων θα ήταν πρωταγωνίστρια για την άνοδο. Έτσι, όπως έχει κυλήσει το πράγμα έχει ελπίδες και για την οκτάδα των πλέι οφ, αν και αυτό που τη νοιάζει περισσότερο είναι η άνετη παραμονή. Δεν μπορούν, πάντως, να ξεπεραστούν εύκολα τα επτά ματς χωρίς ήττα με 4-3-0 και αποκορύφωμα το διπλό στη Φεράρα απέναντι στη Σπαλ (4-1). Στην έδρα της τα παιχνίδια κυλούν σε χαμηλό τέμπο.

Τα αγαπημένα της γκολ

Η Έμπολι από την πλευρά της είναι… κολλημένη με τις ισοπαλίες με πέντε συνεχόμενες και τις περισσότερες από κάθε άλλη στο πρωτάθλημα (μαζί με την Βιτσέντζα 13). Η νίκη κρίνεται επιβεβλημένη απόψε για την ομάδα του Ντιονίζι, αλλά η φόρμα της Ρετζίνα της υπόσχεται ένα δύσκολο βράδυ. Τα 2-3 γκολ που έχει επιβεβαιώσει, πάντως, σε οκτώ από τις 13 φετινές εξόδους της μας δείχνουν το δρόμο και σήμερα.

Τα 2-3 γκολ σε εξαιρετική απόδοση (2,15) στη netbet.