Φερεντσβάρος – Βίντι: Δύο ενδεχόμενα που ευνοούν το over

Φερεντσβάρος – Βίντι (Φέχερβαρ) (07/02/2021, 19:30) Ουγγαρία 1η κατηγορία.

Το 32ο πρωτάθλημα Ουγγαρίας και τρίτο συνεχόμενο στην ιστορία της Φερεντσβάρος έχει ήδη αρχίσει να… αχνοφέγγει. Μπορεί να απομένουν ακόμα 14 παιχνίδια, αλλά οι «πράσινοι αετοί» είναι αλήθεια ότι μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν (και) φέτος τον τίτλο στη χώρα τους. Μάλιστα έχουν την ευκαιρία να τον… καθαρίσουν από σήμερα.

Η Βίντι στα σχοινιά

Αντίπαλος η Βίντι, που έχει ήδη μείνει στο -13 και εδώ που τα λέμε και να κερδίσει απόψε δεν μπορεί να απειλήσει την Φερεντσβάρος. Η διοίκηση έχει ήδη στην πόρτα της εξόδου τον Γκάμπορ Μάρτον, ο οποίος μετά την νέα γκέλα με την Μεζοκόβεζντ (0-0) μεσοβδόμαδα δήλωνε ότι: «Θα παλέψουμε όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, αλλά δεν ξέρω με ποιον τρόπο και με ποιον στον πάγκο». Σαν να λέει ότι εγώ δεν θα βρίσκομαι για πολύ εδώ…  

Η διοίκηση της Βίντι πολύ πιθανό να περιμένει μία νέα ήττα, ίσως και «βαριά» σήμερα για να διώξει τον Μάρτον, προκειμένου ο νέος προπονητής που θα έρθει να μην φορτωθεί από το ξεκίνημα με άγχος.

Δύο τινά υπάρχουν: Ή, να δούμε την Φερεντσβάρος να ταπεινώνει την Βίντι με ένα γκολ από νωρίς ή, τους φιλοξενούμενους εκεί που δεν το περιμένει κανείς να υψώνουν ανάστημα και να βγάζουν αντίδραση στο τελευταίο τους χαρτί απέναντι στην ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Όπως και να’ χει και τα δύο σκεπτικά ευνοούν έναν ανοικτό αγώνα. Η πρόσφατη παράδοση είναι με το over 2,5, με 3/4 στην έδρα της Φερεντσβάρος. Στο 1,85 στην betshop.