Σαν Πάουλι: Στην καλύτερη φάση της και με φοβερή παράδοση

Σαν Πάουλι – Μπόχουμ (28/01/2021, 21:30) Γερμανία, 2η κατηγορία.

Το παιχνίδι της Σαν Πάουλι με αντίπαλο την Μπόχουμ φαίνεται ότι έρχεται την κατάλληλη χρονική στιγμή για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του γερμανικού βορρά έχει βρει τον εαυτό της και μετά από 13 ματς χωρίς νίκη τα τρίποντα πλάκωσαν μαζεμένα (Αννόβερο 3-2 εκτός και Ρέγκενσμπουργκ  2-0 εντός), ενώ είναι τέσσερα παιχνίδια αήττητη. Η ομάδα του Τίμο Σουλτς φαίνεται ότι βρίσκεται στο καλύτερο σημείο μέχρι τώρα στην σεζόν, ενώ το πιο θετικό πλέον είναι ότι βγάζει ενέργεια στο γήπεδο. Όποιος την έχει δει από την τηλεόραση στα τελευταία παιχνίδια της θα το έχει καταλάβει.

Φοβερή παράδοση με Μπόχουμ

Το φοβερό, μάλιστα, για την Σαν Πάουλι είναι ότι έχει εξαιρετική παράδοση με την Μπόχουμ, αφού στα 13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχει χάσει μόνο μία φορά (1-6-6) ανεξαρτήτως έδρας. Την ίδια ώρα η Μπόχουμ παίζει αυτό που μπορεί. Δεν λέει κανείς ότι είναι κακή ομάδα, αλλά η 2η θέση που κατέχει μέχρι τώρα είναι κάπως υπερβολική. Μόνο της μέλημα είναι ουσία, αλλά κόντρα στην φορμαρισμένη Σαν Πάουλι ενδεχομένως αυτό να μην αρκέσει.

Για τους… ρισκαδόρους ο άσσος χωρίς ισοπαλία (DNB) στην Stoiximan στο 2,20, γι’ αυτούς που θέλουν να παίξουν πιο… βατά η μη ήττα της Σαν Πάουλι στο 1,65.