Η αξία προς τα δεξιά

Σααρμπρίκεν – Ντουισμπουργκ (03/03/2021, 18:00) Γερμανία 3η κατηγορία

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της 3ης κατηγορίας της Γερμανίας είναι η Σααρμπρίκεν και η Ντούισμπουργκ που αναμετρώνται σήμερα σε εξ αναβολής αγώνα για την 23η αγωνιστική της λίγκας.

Αμφότερες μάχονται για διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι «ψευτοβλέπουν» την 3η θέση, αν και μπροστά τους βρίσκονται πολύ μεγαλύτερα ονόματα από εκείνους, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ξεφύγουν μία και καλή από τις τελευταίες θέσεις για να πετύχουν όσο πιο άνετα μπορούν τον στόχο της παραμονής.

Ιδανική ευκαιρία

Το Χ2 για την Ντούισμπουργκ, πάντως, δείχνει να είναι ιδανική ευκαιρία, δεδομένου ότι με τον Ντότσεφ στον πάγκο της έχει «φτιάξει» πολύ και εκτός έδρας σκοράρει για 12 συνεχή παιχνίδια. Συν τοις άλλοις μακριά από το σπίτι της «πέφτει» πολύ δύσκολα με μόλις τέσσερις ήττες σε 11 ματς.

Από την άλλη η Σααρμπρίκεν ναι μεν δεν χάνει εύκολα στην έδρα της, αλλά δεν κερδίζει κιόλας. Στα 11 ματς που έχει δώσει εντός έχει εμφανίσει κάτω από το 50% των άσσων (5-4-2) και απέναντί της σήμερα δεν θα σταθεί κάποια τυχαία ομάδα, αλλά μία που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο και έχει βάλει για τα καλά στο κλίμα τις χειμερινές της μεταγραφές.

Η αξία προς τα δεξιά με το Χ2 της Ντούισμπουργκ να βρίσκεται στο 1,78 στην goalbet.