Μόνο το 25% των εντός της

Μπελενένσες – Μποαβίστα (04/04/2021, 17:00) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Σε ιδανικό σημείο ήρθε η διακοπή για την Μποαβίστα, προκειμένου να ανασυνταχθεί και επανέρθει δυναμικά για την παραμονή.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα πριν απ’ αυτή έδειχνε σημάδια κούρασης και με την εντός έδρας ήττα από την Φαρένσε έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο της παραμονής της για φέτος στην Πορτογαλία. Το ματς, όμως, απέναντι στην πιο… άνετη βαθμολογικά Μπελενένες και η πρόσφατη παράδοση που έχει στο Ζαμόρ (τέσσερα ματς χωρίς ήττα) μας προτρέπουν να κοιτάξουμε προς τα δεξιά. Εκτός των άλλων στις 12 εξόδους της έχει μόλις τέσσερις ήττες και οι δύο εξ αυτών λογικές κι εντός προγράμματος (Μπενφίκα και Γκιμαράες).

Δεν εμπνέει η Μπελέμ εντός

Από την άλλη η Μπελενένσες είναι χίλιες φορές καλύτερο να την ακολουθήσει σε ματς που δεν θα έχει τον πρώτο λόγο, παρά να ποντάρεις τα λεφτά σου πάνω της όταν είναι αυτή φαβορί, όπως σήμερα. Εκτός των άλλων έχει πάρει μόνο το 25% των αγώνων της εντός έδρας (3-5-4).

Η Μποαβίστα έχει τύχη στο ματς. Δεδομένου ότι ο αγωνιστικός χώρος στο «Ζαμόρ» δεν βοηθάει για ποιοτικό ποδόσφαιρο και η παρουσία του Φερέιρα στον πάγκο της Μποαβίστα, που θα σφίξει κατά κύριο λόγο την άμυνά του, μας προτρέπουν να ακολουθήσουμε το Χ2 σε συνδυασμό με το under 3,5 στο ματς σε απόδοση 1.82 στην Stoiximan.