Κερδίζει με γκολ

Μπάλα Τάουν-Φλιντ (2/4/2021, 19:00) Ουαλία Πρέμιερ Λιγκ

Η Μπάλα Τάουν δεν μπορεί να ξεφύγει από το καθεστώς ημιεπαγγελματισμού, στο οποίο κινούνται όλες οι ουαλικές ομάδες που δεν αγωνίζονται στις αγγλικές κατηγορίες, ωστόσο κάνει φιλότιμες προσπάθειες να «κόψει» μισθούς σε όλο και περισσότερους παίκτες. Ήδη απασχολεί τέσσερις ξένους παίκτες ως πλήρως αμειβόμενους. Έχει ακόμα καιρό να φτάσει τους Νιου Σεντς, όμως έχει στόχο την 3η θέση του πρωταθλήματος, που θα της εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για μια ομάδα όπως αυτή, το να έχει τρεις συνεχόμενες ήττες δεν είναι κι εύκολο να… χωνευτεί. Μπορεί οι ομάδες που αντιμετώπισε να είναι από τις καλές του πρωταθλήματος, όμως τις τελευταίες δέκα μέρες πέτυχε 4 γκολ και δέχτηκε 11! Το περασμένο Σάββατο διαλύθηκε από την Μπάρι Τάουν με 6-2. Προηγήθηκε στο 2’, ως το 15 έχανε με 2-1.

Αντίπαλος από το κάτω ράφι

Αυτά τα αποτελέσματα βλέπουν οι μπουκ και είναι κάπως επιφυλακτικοί με την Μπάλα Τάουν. Όμως η σημερινή της αντίπαλος είναι αυτό που λέμε από το… κάτω ράφι. Η νεοφώτιστη Φλιντ δεν έχει αμειβόμενους παίκτες, δίνει μόνο κάποια οδοιπορικά στους παίκτες της. Μοιραία βρίσκεται στην προτελευταία θέση, θα δώσει μάχη για την παραμονή της, και ειδικά στην έδρα της προσπαθεί να πηγαίνει τα ματς αργά. Εκτός δεν μπορεί να κρατήσει αποτελεσματική άμυνα, γι’ αυτό παίζει πιο ανοιχτά. Από τα έξι τελευταία ματς έχει σκοράρει στα πέντε, και στα τέσσερα πιστώθηκε δύο γκολ και πάνω.

Η Μπάλα «οφείλει» να επιστρέψει στις νίκες αν θέλει να διατηρηθεί στην 3η θέση. Η αμυντική της αστάθεια, όμως, και η κουλτούρα της Φλιντ μπορούν να βοηθήσουν στο να δούμε ένα ματς που δεν θα’ ναι μονόπλευρο στο σκοράρισμα.

Η επιλογή των over 3,5 γκολ πληρώνει 2,00 στη Bet365.