Τα “ποιοτικά” χαρακτηριστικά

Χο Τσι Μινχ – Σονγκ Λαμ Νγκε Αν (8/4/2021, 15:15) Βιετνάμ V-Λιγκ

Το πρωτάθλημα του Βιετνάμ προσπαθεί να βρει την κανονικότητά του μετά από πολύμηνες διακοπές λόγω καραντίνας για τον COVID-19. Λογικό είναι οι ομάδες να μην έχουν βρει ρυθμό και να έχουν σημειωθεί διάφορα «παράξενα» αποτελέσματα.

Οι δύο ομάδες που κλείνουν (χρονικά) την 8η αγωνιστική θεωρούνται από τις μεγαλομεσαίες. Υπό κανονικές συνθήκες θα βρίσκονταν στο μέσο της βαθμολογίας, και θα διεκδικούσαν την είσοδο στα πλέι οφ τίτλου (θέσεις 1-6). Τώρα η Χο Τσι Μινχ είναι ισόβαθμη στην τελευταία θέση (με ρεκόρ 2-0-5) και η Σονγκ Λαμ Νγκε Αν μόλις έναν βαθμό πιο πάνω (με ρεκόρ 2-1-4). Από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μετά (14/3) η Χο Τσι Μινχ έχει ρεκόρ 1-0-4 και η Σονγκ Λαμ Νγκε Αν 2-0-3.

Η διαφορά στις εμφανίσεις

Η διαφορά, βέβαια, δεν βρίσκεται τόσο στα αποτελέσματα, όσο στις εμφανίσεις. Η Χο Τσι Μινχ κατάφερε να νικήσει μόνο την (συν)ουραγό Σαϊγκόν στο τοπικό ντέρμπι με 1-0, με πέναλτι-κόκκινη στις καθυστερήσεις. Τα ματς που έχασε ήταν «καθαρά» (με πάνω από ένα γκολ διαφορά), συνολικά γκολ στις ήττες της 1-11.

Η Σονγκ Λαμ Νγκε Αν πέτυχε δύο νίκες επί των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας και στα δύο τελευταία της υπέστη ήττες με 1-0. Εντός από τη Βιετέλ, το νέο μεγάλο πρότζεκτ στο ποδόσφαιρο του Βιετνάμ, και εκτός από την 5η Ναμ Ντινχ, με γκολ στις καθυστερήσεις.

Τα «ποιοτικά» στοιχεία τους, σε αντίθεση με τα αριθμητικά, ευνοούν σαφώς τη φιλοξενούμενη και δεν συμβαδίζουν με το σετ αποδόσεων. Η διπλή ευκαιρία (Χ2) της Σονγκ Λαμ Νγκε Αν προσφέρεται στο 1,85 στη Goalbet.