Πιθανή η επαλήθευση του «διπλού»

Σινσινάτι – Νιου Ίνγκλαντ (29/5/2021, 22:0) ΗΠΑ MLS

Τα μεγάλα γεγονότα της ημέρας είναι αναμφισβήτητα οι τελικοί σε Τσάμπιονσιπ και Τσάμπιονς Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά, στοιχηματικές ευκαιρίες υπάρχουν παντού κι από αυτήν εδώ τη γωνιά θα ασχοληθούμε με τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σινσινάτι και Νιου Ίνγκλαντ.

Ευάλωτο στα μετόπισθεν

Το Σινσινάτι εγκαινίασε το γήπεδό του (16/05) με το 2-3 από το Μαϊάμι (3η σερί ήττα) συνεχίζοντας το κακό ξεκίνημα. Ακολούθησε, ωστόσο, η παρθενική φετινή νίκη (1-1-3, πλέον) με το «διπλό» στο Μόντρεαλ (2-1).

Για να τα καταφέρει, βέβαια, χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης. Προβλημάτισε στη μεγαλύτερη διάρκεια και θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλα γκολ, όμως στο τελευταίο ημίωρο μεταμορφώθηκε φτάνοντας στην ανατροπή.

Η συγκεκριμένη εικόνα επαναλαμβάνεται και δεν είναι τυχαία. Βρίσκεται, άλλωστε, στην τελευταία θέση της Ανατολής διαθέτοντας το χειρότερο παθητικό σε όλη την MLS (14 γκολ σε 5 ματς).

Σοβαρό και ικανό επιθετικά

Το Νιου Ίνγκλαντ, αντίθετα, βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης περιφέρειας. Ταυτόχρονα, είναι η ομάδα που δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες σε όλη την κατηγορία.

Προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με πιο πρόσφατη το 3-1 επί των Ρεντ Μπουλς. Βοηθούμενη κι από μία αποβολή στο 1-1 (38’), ολοκλήρωσε δικαίως την ανατροπή.

Ψάχνει το πρώτο φετινό «διπλό» (0-2-1) και δείχνει πως μπορεί να το πετύχει στο Σινσινάτι. Στη μοναδική επίσκεψη στη συγκεκριμένη έδρα (2019), εξάλλου, τα κατάφερε με το «καθαρό» 2-0.

Πιστεύουμε πως το Νιου Ίνγκλαντ προσφέρεται δικαίως σε τιμές φαβορί. Θα δημιουργήσει φάσεις απέναντι στην ευάλωτη άμυνα του Σινσινάτι και μπορεί να επαληθεύσει το «διπλό». Προσφέρεται στη Stoiximan στο λογικό 1,93.