Αναζητείται το πρώτο γκολ

Όστιν – Πόρτλαντ (2/7/2021, 04:30) ΗΠΑ MLS

Τα ξημερώματα της Παρασκευής συνεχίζεται η δράση στην MLS με τη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα σε Όστιν και Πόρτλαντ. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους και τα προγνωστικά για τον τελικό νικητή δείχνουν επίφοβα. Για αυτό κι εμείς θα κινηθούμε σε άλλα μονοπάτια…

Άσφαιρο στην καινούρια έδρα

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση το Όστιν θα ψάξει το πρώτο ιστορικά γκολ στο νεόκτιστο «Q2». Ο σύλλογος από το Τέξας ξεκίνησε τη σεζόν με 8 διαδοχικά ταξίδια (2-2-4). Εγκαινίασε την καινούρια έδρα (20/6) απέναντι στο Σαν Χοσέ (0-0), ενώ ακολούθησε μια ακόμη «λευκή» ισοπαλία με το Κολόμπους (28/06).

Ελπίζει τώρα να έχει καλύτερη τύχη, ώστε να βάλει παράλληλα τέλος στο αρνητικό σερί από τις 2 Μαΐου (0-4-4). Η ενίσχυση των οπαδών του δίνει ώθηση, όμως το επιθετικό πρόβλημα είναι έντονο. Διαθέτει, άλλωστε, το χειρότερο ενεργητικό σε όλη την MLS και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Δύσης.

Ασταθές και με ελλείψεις

Πιο ανοιχτοί, από την άλλη πλευρά, οι αγώνες των φιλοξενούμενων. Παρ’ όλα αυτά, ούτε κι αυτοί προκαλούν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Το κυριότερο πρόβλημά τους είναι οι πολλές ελλείψεις κάτι που φαίνεται και στην αστάθεια των αποτελεσμάτων τους.

Τα πράγματα, μάλιστα, ίσως να ήταν και χειρότερα εάν σε αρκετά παιχνίδια δεν είχαν και τη βοήθεια της τύχης. Αυτή, πάντως, τους έλειψε στη δίκαιη ήττα που προηγήθηκε κόντρα στη Μινεσότα (0-1).

Καθώς αρκετές από τις απουσίες αφορούν το επιθετικό κομμάτι, δεν περιμένουμε από το Πόρτλαντ να παρουσιαστεί… σούπερ επιθετικό στο Όστιν.

Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας δείχνουν ότι δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό ματς. Περιμένουμε, αντίθετα, παιχνίδι υπομονής. Υπό αυτό το πρίσμα το Under 2,5 έχει νόημα, ειδικά από τη στιγμή που προσφέρεται ως αουτσάιντερ. Το βρίσκουμε στην Bet365 σε τιμές διπλασιασμού (2,00).