Τσάμπιονς Λιγκ: Χωρίς (;) τους ανεμβολίαστους Τσέλσι και Ρεάλ στη φάση των «16»

ανεμβολίαστους

Βόμβα από την UEFA με τοποθέτησή της στο ESPN.  Οι ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες της εκάστοτε χώρας. Κίνδυνος για τους ανεμβολίαστους παίκτες της Τσέλσι και της Ρεάλ.

Ο Μακρόν παίζει… κλεφτοπόλεμο με τους ανεμβολίαστους και η Γαλλία έχει αυστηροποιήσει τους κανονισμούς για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Εξαιρέσεις δεν μπορούν να υπάρξουν για τους παίκτες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και θέλουν να μπουν στην χώρα.

Συνεπώς μετά την τοποθέτηση της UEFA εγείρονται ερωτήματα για το τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές ομάδων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών διοργανώσεων που θέλουν να μπουν στη Γαλλία.

«Οι συνθήκες με τους οποίους παίζονται παιχνίδια σε συγκεκριμένες χώρες είναι υπόθεση των Αρχών κάθε χώρας. Κάθε ομάδα πρέπει να σέβεται και να εφαρμόζει τους κανόνες κάθε χώρας που γίνεται το παιχνίδι. Θα υπάρξουν νέες οδηγίες για τη φάση νοκ-άουτ», ήταν η «δήλωση» της UEFA στο ESPN.

Χωρίς (;) τους ανεμβολίαστους

Η Παρί θα υποδεχθεί τη Ρεάλ στις 15 Φεβρουαρίου. Η Τσέλσι θα ταξιδέψει στο Λιλ για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» στις 16 Μαρτίου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, οι «μερένγκες» και οι «μπλε» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές, καθώς δε θα μπορούν να μπουν στη Γαλλία.