Δεν συμφέρει κανέναν…

Ουμράνιγιεσπορ – Άνκαρασπορ (19/4/2021, 13:30) Τουρκία 1. Λιγκ

Μια ματιά στη βαθμολογία δείχνει ότι το ματς αυτό έχει μόνο… φιλολογικό ενδιαφέρον. Η γηπεδούχος Ουμράνιγιεσπορ από την ομώνημη γειτονιά της Πόλης σε περίπτωση νίκης απλά μειώνει τη διαφορά της από την 6η Αλτίνορντου στους 6 βαθμούς. Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, θεωρείται σχεδόν απίθανο να την προλάβει και να της πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου.

Η Άνκαρασπορ βρίσκεται στην προτελευταία 17η θέση με 23 βαθμούς. Σε περίπτωση νίκης απλά θα μειώσει τη διαφορά της από την σωτηρία στους 5, επίσης με 3 ματς να της απομένουν. Με δεδομένο ότι έχει να αντιμετωπίσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές την 3η και την 4η της βαθμολογίας (Σαμσούνσπορ, Ιστάνμπουλσπορ), οι ελπίδες της για σωτηρία είναι από μηδαμινές ως… μηδενικές.

Παλεύουν ως το τέλος

Βεβαίως η αγωνιστική συμπεριφορά και των δύο στις τελευταίες αγωνιστικές μόνο αδιαφορία δεν δείχνει. Η Ουμράνιγιε έρχεται από μία εντυπωσιακή νίκη 4-1 στο Μπολού. Η δε Άνκαρασπορ μάζεψε επτά βαθμούς στα τελευταία της τρία ματς. Με τον 38χρονο Μεχμέτ Ακ στον πάγκο τον τελευταίο μήνα φαίνεται ότι βρήκε το κίνητρο τουλάχιστον να παλέψει ως το τέλος κι ό,τι βγει.

Με αυτά τα αγωνιστικά δεδομένα, περιμένουμε αν μη τι άλλο ένα ανοιχτό ματς, δεδομένου ότι η ισοπαλία δεν συμφέρει κανέναν. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει 1,80 στη Bet365.