Τουρκία: Σκοράρουν τα… νηστικά αρκούδια;

Ντενίζλισπορ – Χατάισπορ (17/1/2021,12:30) Τουρκία Σούπερλιγκ

Η Ντενίζλισπορ είχε προβλήματα ρευστού από την αρχή της σεζόν. Οι παίκτες έκαναν υπομονή στις καθυστερήσεις των πληρωμών, αλλά κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε. Την περασμένη εβδομάδα έστειλαν επίσημο έγγραφο στη διοίκηση, απαιτώντας τα δεδουλευμένα. Κάποιοι ξένοι ειδοποίησαν τους μάνατζέρ τους να ψάξουν για ομάδα. Μπροστάρης στις διαμαρτυρίες ο Ρουμάνος διεθνής γκολκίπερ Παντιλίμον.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η ομάδα ταξίδεψε στο Ρίζε για να παίξει με τη Ρίζεσπορ. Όλοι περίμεναν συντριβή, αλλά η ομάδα πήρε το 1-1. Μάλιστα, ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση. Κορυφαία απόδοση από τον Παντιλίμον, ο οποίος έδωσε απαντήσεις.

Αποχή από την προπόνηση

Η κατάσταση δυσκόλεψε κι άλλο αυτή την εβδομάδα. Οι παίκτες δεν κατέβηκαν στην προπόνηση της Πέμπτης, πιέζοντας κι άλλο τη διοίκηση, η οποία όμως δεν ανταποκρίνεται. Ο τεχνικός Κοσουκαβάκ μάζεψε τους παίκτες την Παρασκευή και τους ζήτησε από τον καθένα να πει αν θέλει να παίζει στην ομάδα ή όχι, ώστε να κάνει τα πλάνα του μ’ αυτούς που μένουν. Το ρεπορτάζ λέει ότι έλαβε μόνο 13 «ναι», αλλά δεν διευκρινίζεται ποιοι είναι οι «πιστοί» και ποιοι οι «φευγάτοι»…

Λογικά οι μπουκ τα γνωρίζουν όλα αυτά, γι’ αυτό και δίνουν φαβορί τη Χατάισπορ σήμερα στο Ντενίζλι. Όσο φορμαρισμένη κι αν είναι η νεοφώτιστη, τέτοια «εμπιστοσύνη» από τους μπουκ δύσκολα γνωρίζει μια μικρομεσαία ομάδα στην Τουρκία. Το λογικό είναι να δούμε μια ανόρεχτη και δυσαρεστημένη Ντενίζλι, όμως αυτό περίμεναν όλοι την περασμένη εβδομάδα και είδαν μια ομάδα γεμάτη πείσμα. Απουσίες έχει η Ντενίζλι (ειδικά αυτή του εμπειρότατου Ρονταγέγκα), αλλά εδώ που’ χουν φτάσει τα πράγματα δεν είναι θέμα προσώπων, αλλά διάθεσης.

Το αμφίσκορο (Goal/Goal) σ’ αυτό το ματς πληρώνει 1,75 στη Netbet.