Η σκέψη στην επίθεση

Αλάνιασπορ – Γκαζιάντεπ (22/4/2021, 16:00) Τουρκία Σούπερλιγκ

Έτσι όπως έχουν έλθει τα πράγματα, ο μοναδικός στόχος που έχουν οι δύο ομάδες είναι η 5η θέση. Η οποία υπό προϋποθέσεις (να κατακτήσει το κύπελλο η Μπεσίκτας, στον τελικό με Αντάλιασπορ) προσφέρει το τελευταίο εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η ευρωπαϊκή εκπροσώπηση είναι ένας στόχος που είχαν θέσει ξεκάθαρα στην Αλάνια από την αρχή της σεζόν, αλλά κάποια στιγμή ξεχάστηκε. Κάτι ανάλογο έγινε με τη Γκαζιάντεπ, η φοβερή πορεία του πρώτου γύρου με Σουμουντίκα στον πάγκο είχε καλλιεργήσει ελπίδες. Ο Σα Πίντο δεν έχει αναφερθεί σ’ αυτό.

Δυνάμεις για την επίθεση

Το «ξενέρωμα» της Αλάνια από τη στιγμή που έχασε στον ημιτελικό του κυπέλλου (εκεί που έριξε το βάρος της μετά τον Ιανουάριο) ήταν φανερό. Ρεκόρ 1-0-4 στα πέντε ματς που ακολούθησαν, η μοναδική νίκη με την ουραγό Ντενίζλισπορ με 3-2, ενώ στο πρώτο ημίχρονο έχανε με 0-2. Η Γκαζιάντεπ το τελευταίο δίμηνο παίζει πιο ανοιχτά, με αποτέλεσμα ματς γεμάτα γκολ (5/7 over και τα δύο της under σταμάτησαν στα δύο γκολ, νίκες 2-0 με Μπασάκσεχιρ και Ντενίζλισπορ εντός).

Τι είδους ματς περιμένουμε; Ο στόχος της Ευρώπης είναι υπαρκτός, αλλά οι δύο ομάδες δεν φαίνεται να τον κυνηγούν με μανία. Τα παιχνίδια τους έχουν φάσεις, λείπει το πάθος στην αμυντική προσπάθεια και στο τρέξιμο, οι παίκτες κυρίως φυλάνε δυνάμεις για τις επιθετικές τους ενέργειες.

Το συνδυαστικό στοίχημα αμφίσκορου και over 2,5 πληρώνει απόδοση 2,10 στη bet365.