Κερδίζει και καθαρίζει

Ντενίζλισπορ – Ρίζεσπορ (2/5/2021, 16:00) Τουρκία Σούπερλιγκ

«Θέλω να μου πείτε με ειλικρίνεια αν πιστεύετε ότι μπορούμε. Όποιος το πιστεύει, θα παίξει. Όποιος δεν το πιστεύει, δεν θα τον κατηγορήσω. Απλά, δεν θα παίξει». Ξεκάθαρος ο Αλί Ταντογάν στους παίκτες της Ντενίζλισπορ μετά την ήττα από την Καϊσέρισπορ με 6-3! Δέκα πόντοι διαφοράς υπάρχουν από τη σωτηρία, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, δηλαδή… υποβιβασμός για την ομάδα. Το ζήτημα είναι αν μαθηματικά θα σφραγιστεί από αυτή την αγωνιστική ή από την επόμενη.

Ο Ταντογάν, που έφτασε πριν δύο εβδομάδες, ήλθε αντιμέτωπος με αδιαφορία των περισσότερων παικτών, ειδικά των ξένων, που ψάχνουν το επόμενο συμβόλαιό τους και ψάχνουν μόνο επιθετικές ενέργειες. Η ομάδα έκανε μια ισοπαλία με την Σίβασπορ (1-1), αλλά στο εξάποντο της περασμένης αγωνιστικής η ομάδα κατέρρευσε.

Το σημάδεψε ο Ουιγκούν

Η Ρίζεσπορ έκανε κακή εμφάνιση με τη Μπεσίκτας εντός (ηττήθηκε 3-0), όμως δεν ήταν αυτό το ματς που σημάδευε ο Ουιγκούν για να εξασφαλίσει τη σωτηρία. Με μια νίκη σ’ αυτό εδώ, η Ρίζε φτάνει τους 45 βαθμούς και κατά 99% καθαρίζει την παραμονή.

Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, αλλά προφανώς με τη Ντενίζλι και το πώς θα παρουσιαστεί δεν είναι κανένας σίγουρος. Η παρουσία του ποιοτικότατου Ρονταγέγκα στην επίθεση και το κίνητρο που δείχνει (έστω και για να… μπει στο μάτι κάποιας άλλης ομάδας) μας ωθεί στο ότι οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν. Κάτι που, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, κάνουν με συνέπεια τον τελευταίο καιρό. Η Ρίζε, λοιπόν, πιθανότατα θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει το τρίποντο που χρειάζεται.

Το over 2,5 πληρώνει 1,80 στη Goalbet.