Καραγκουμρούκ: Η περιπλάνηση φέρνει γκολ!

Αν κάποια ομάδα δικαιούται τον τίτλο της «τσιγγάνας» στην τούρκικη Σούπερλιγκ, δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ για να τον αποδώσουμε: Η Φατίχ Καραγκουμρούκ θα υποδεχτεί σήμερα την Κόνιασπορ στο πέμπτο (!) διαφορετικό γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα από την αρχή της σεζόν. Το γήπεδο αυτό δεν είναι καν στην ευρύτερη περιοχή της Κωνσταντινούπολης, όπου βρίσκεται η έδρα της, αλλά στο Κοτσαέλι, μια πόλη που βρίσκεται 80 χλμ. μακριά!

Ο Σενόλ Τζαν, ο προπονητής της Φατίχ, είπε ότι η ομάδα δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει έδρα φέτος, με συνέπεια όλα της τα παιχνίδια να έχουν τη χαλαρότητα φιλικών προετοιμασίας! Βοηθάει, βέβαια, και η παντελής απουσία φιλάθλων.

Αριθμοί για… over 2,5

Αυτό, φυσικά, δεν ισχύει μόνο για την ίδια, αλλά και για την εκάστοτε αντίπαλό της. Γι’ αυτό και στα δέκα επίσημα ματς που έχει δώσει ως γηπεδούχος φέτος τα επτά έληξαν over 2,5 γκολ και τα τρία under «σταμάτησαν» στα δύο γκολ.

Η Κόνιασπορ έρχεται από ένα χορταστικό ματς (νίκη 4-3 επί της Γαλατασαράι), τα τέσσερα τελευταία της ήταν αμφίσκορακαι τα τρία που έδωσε μακριά από το Ικόνιο έληξαν over 2,5.

Με αυτά τα δεδομένα προκαλεί εντύπωση το ότι το over 2,5 δίνεται τόσο ψηλά. Το βρίσκουμε σε απόδοση 2,00 στη Bet365.