Αποτυπώνει τη… φούρια

Γαλατασαράι – Μαλάτιασπορ (15/5/2021, 20:30) Τουρκία Σούπερλιγκ

Η Γαλατά έφτασε να διεκδικεί τον τίτλο στην τελευταία αγωνιστική και, κατά κάποιον τρόπο, έχει την τύχη της στα πόδια της. Αυτό που της χρειάζεται είναι καλύτερο αποτέλεσμα από την ισόβαθμη Μπεσίκτας. Σε περίπτωση όμως που και οι δύο νικήσουν, η Γαλατά επιδιώκει νίκη με τρία γκολ παραπάνω από την άσπονδη συμπολίτισσά της, ώστε να την ξεπεράσει στη συνολική διαφορά τερμάτων και να κατακτήσει αυτή τον τίτλο.

Προφανώς είναι δύσκολο. Μπορεί να υπάρχει ποιοτική διαφορά, μπορεί η Μαλάτιασπορ να είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Καμία ομάδα στον κόσμο, όμως, δεν δέχεται να μπει στο γήπεδο για να ξεφτιλιστεί με μια μεγάλη σε έκταση ήττα, ώστε να διευκολύνει την αντίπαλο. Άλλωστε και στα δύο φετινά τους παιχνίδια (στην έδρα της Μαλάτια βέβαια) ήταν… δυσκοίλια στα γκολ: στο κύπελλο στις 12/1 η Γαλατά χρειάστηκε τα πέναλτι για να περάσει (1-1 κανονικός αγώνας και παράταση), στο πρωτάθλημα λίγες μέρες αργότερα (24/1) νίκησε με 1-0 με γκολ στο 88’.

Ο Φαλκάο, ένας από τους παίκτες που έχουν διαχρονική σχέση με τα δίχτυα, δίνεται τραυματίας, αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Να είναι ένα παιχνίδι του Τερίμ; Θολό το τοπίο.

Θα μπει με διάθεση

Οι αποδόσεις στη νίκη της Γαλατά (και με χάντικαπ) και στα συνολικά γκολ έχουν… διαλυθεί, επειδή όλοι περιμένουν τη Γαλατά να κάνει πάρτι επιθετικά. Βεβαίως θα μπορούσε κάποιος να το πάει… παρακάτω το πράγμα: Ότι η Γαλατά σίγουρα θα μπει στο γήπεδο με μεγάλη διάθεση, αλλά αν τα νέα από τη Σμύρνη (και το ματς της Μπεσίκτας με τη Γκέζτεπε) δεν είναι καλά (αν η Μπεσίκτας έχει βάλει π.χ. 2-3 γκολ) τότε το ενδιαφέρον θα ατονήσει.

Έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, ένα στοίχημα στο over 2,5 γκολ ημιχρόνου, που θα αποτυπώσει τη φούρια της Γαλατά, όχι όμως και ενδεχόμενη αδιαφορία της στο τέλος. Η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται σε απόδοση 3,00 στη Bet365.