Η αντίδραση της Γαλατά

Γαλατασαράι – Ντενίζλισπορ (20/1/2021,18:00) Τουρκία Σούπερλιγκ

«Είμαστε η Γαλατασαράι. Δεν στεκόμαστε σε μια νίκη ή μία ισοπαλία. Κοιτάζουμε πάντα μπροστά». Για κάτι τέτοιες δηλώσεις επανήλθε ο Αρντά Τουράν στη Γαλατά. Από παιδάκι 13 χρόνων στο σύλλογο, ο Αρντά μπορεί να μην έχει πια την έκρηξη του παρελθόντος, αλλά παίζει το ρόλο του… θεματοφύλακα των ιερών και οσίων της ομάδας. Γι’ αυτό βγήκε και μίλησε μετά την ήττα της ομάδας την Κυριακή από τη Μπεσίκτας με 2-0 σ’ ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Πόλης.

Τον διευκολύνει τον Φατίχ Τερίμ αυτό το παιχνίδι. Κάποιος να φωνάζει και κάποιος άλλος να δίνει ελπίδα. Ο Τερίμ αυτή τη φορά το’ παιξε θυμωμένος, κυρίως επειδή οι παίκτες του «έφαγαν ξύλο» από τη Μπεσίκτας και δεν αντέδρασαν όπως έπρεπε. Κατά τη συνήθειά της, βέβαια, η Γαλατά φροντίζει να αντιδρά (με σφοδρότητα, μάλιστα) στο επόμενο ματς της.

Δεν τους πληρώνουν, έκαναν μεταγραφή!

Θα κάνει το ίδιο και τώρα; Η συγκυρία δεν θα μπορούσε να’ ναι καλύτερη. Αντίπαλος η Ντενίζλισπορ, εντός έδρας. Μια Ντενίζλι, που ταλαιπωρείται από πολλά οικονομικά προβλήματα. Με παίκτες που κάνουν αποχή από προπονήσεις, που ψάχνουν ομάδα, που αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν θα ρισκάρουν έναν τραυματισμό σε μια ομάδα που δεν τους προσέχει. Συν τοις άλλοις εξοργίστηκαν περισσότερο όταν έμαθαν ότι η διοίκηση, αντί να τους πληρώσει, έκανε και μεταγραφή! Τον Ιρακινό χαφ Αχμέτ Γιασίν, που αγωνιζόταν στην σουηδική Χάκεν.

Βεβαίως ένα ματς με τη Γαλατά στην Πόλη μπορεί να λειτουργήσει στο φιλότιμο των παικτών της Ντενίζλι για να κάνουν κάτι καλό, ή αλλιώς να τους οδηγήσει να είναι τελείως παθητικοί, ώστε να στείλουν πιο έντονα το μήνυμα στη διοίκηση.

Όπως και να’ χει, περιμέναμε σε μικρότερη απόδοση την συνδυαστική επιλογή 1&Οver2,5, που τη βρίσκουμε στο 1,85 στον Stoiximan.