Η ανάγκη φέρνει γκολ

Καϊσέρισπορ – Γκεντσλερμπιρλίγκι (20/4/2021, 16:00) Τουρκία Σούπερλιγκ

Μια ματιά στη βαθμολογία δείχνει πόσο κρίσιμο είναι το ματς. H Kαϊσέρισπορ βρίσκεται μόλις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με 34 βαθμούς και η Γκεντσλέρ στην προτελευταία θέση με τρεις λιγότερους (31). Με επτά ματς να απομένουν μέχρι το τέλος, οποιοδήποτε τέτοιο «εξάποντο» παιχνίδι είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Η Καϊσέρι έρχεται από έξι ματς χωρίς νίκη (0-3-3), εκ των οποίων έχει σκοράρει μόνο στα δύο απ΄αυτά. Στα δύο τελευταία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με συνέπεια να ηττηθεί εντός από την άνετη βαθμολογικά Αντάλια (0-1) και να πάρει ισοπαλία στην επίσης άνετη Κόνια (0-0), αν κι έπαιξε καλά και έχασε ευκαιρίες.

Συνεχόμενες αυτοκτονίες η Γκεντσλέρ

Η Γκεντσλέρ έρχεται από συνεχόμενες αυτοκτονίες. Με την Ερζουρούμ ισοφαρίστηκε σε 1-1 στην τελευταία φάση του ματς (προηγουμένως βέβαια είχε γλυτώσει πολλές φορές). Με την Ανκαραγκούτσου στο ντέρμπι της Άγκυρας ηττήθηκε με 2-1 πληρώνοντας ένα λάθος κι ένα αυτογκόλ προς το τέλος του ματς. Και με τη Σίβασπορ την περασμένη Παρασκευή προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και τελικά ηττήθηκε 3-2 με τρία γκολ μετά το 78’, εκ των οποίων το τελευταίο και καθοριστικό ήταν επίσης αυτογκολ!

Για τη Γκεντσλέρ σήμερα το ματς είναι κομβικό και δεν την συμφέρει ούτε καν η ισοπαλία. Θα επιδιώξει το γκολ από την αρχή. Η Καϊσέρι δεν είναι εύκολη στα τέρματά της, αλλά με τέτοια άμυνα απέναντί της θα έχει τις ευκαιρίες της και η ανάγκη της για βαθμούς θα την κάνει πιο επιθετική.

Το αμφίσκορο σ’ αυτό το ματς πληρώνει 1,75 στη Goalbet.